Ungdomstidens opp og nedturer

– foredrag og MediYoga for ungdom og foreldre

Ungdomstidens opp og nedturer

– foredrag og MediYoga for ungdom og foreldre
Påmelding:

Ungdomstidens opp og nedturer

Ungdomstiden er en følelsesmessig «berg og dalbane». Ikke lett for hverken ungdom eller foreldre. Hva er det som egentlig skjer i kropp og hode og hvordan kan vi gjøre det litt lettere?

Kunnskap gjør at vi lettere kan forstå og akseptere det som skjer. Derfor vil jeg snakke litt om hva som skjer i hjernen og kroppen, og hvordan det påvirker hverdagen. Dette vil også være nyttig for foreldre.

MediYoga er en skjønn og beroligende yogaform som er utviklet i samarbeid med helsepersonell. Passer like godt for ungdom som for voksne. MediYoga vil hjelpe deg til å finne ro og balanse. Dette blir en felles prestasjonsfri aktivitet. Du trenger ingen erfaring fra yoga eller være myk for å delta. Alle øvelser kan gjøres på stol om man ønsker.

Foredraget varer i ca. 45 min., og det samme gjør MediYoga-klassen.

Her er du velkommen som du er, med komfortabelt tøy og et åpent sinn. Hvis du ønsker å gjøre yoga på gulvet trenger du å ta med egen matte. Det er også fint å ha med et pledd og en pute.

Ps: en billett gjelder for en ungdom og en voksen, dvs. total pris for begge er kr. 590,-.

Lørdag 27. november kl. 11:30-13:00 holder Hilde en ny workshop med MediYoga for bare ungdommen. Her er tema: Stress, hva er det og hva kan vi gjøre med det?

Hjertelig velkommen, hilsen Hilde!

Om Hilde
Hilde jobber med Helse og livsstilsveiledning, coaching av ungdom og voksne og mentaltrening. Hun er utdannet MediYoga instruktør med fordypning innen Ungdom og psykisk helse.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser