Deg i sentrum!

– bli med til solfylte Spania!

Deg i sentrum!

– bli med til solfylte Spania!
Påmelding:

Lørdag 4-11 juni 2022

Yogaretreat med Anne Siri og Helen

Book plass >

Velkommen til en helt fantastisk yogaretreat i det vakre, solfylte Orcheta i Spania, ca. 10 minutter fra Middelhavet. Vårt fokus er å booste og styrke ditt immunforsvar og nervesystem med mat, yoga, meditasjon, dyp hvile og helt fantastiske GongBad hver dag. Det blir tid til stillhet og ro, middelhavsvandring i fjellene og morgenbad og meditasjon i soloppgang!

Nå står du i sentrum!

En uke hvor du kan gi deg selv en stille stund, trene yoga med andre, nyte noen fantastiske vegetariske og smakfulle måltider, slappe av i eller ved saltvanns-bassenget. Eller kanskje du vil ta turen ned til den koselige fiskelandsbyen Villajoyasa og den vakre middelhavs-stranden der?

 

Retreaten passer like godt for deg som ønsker alenetid, et par som ønsker tid og ro sammen, eller et veninnepar/flokk som har lyst til å gjøre noe litt annerledes sammen!

Hvor og når:

4-11 juni 2022 på det ombygde, vakre, gamle kvinneklosteret Villa Dorothea utenfor Allicante i Spania.

Du får:

 • 3 vegetariske måltider per dag, inkludert middag ved ankomst, og frokost avreise dag.
 • Du bor i stort, deilig dobbelt-soverom i enkelt seng og delt bad. Mulighet for å booke enkelt rom for et tillegg i prisen. Det er totalt 11 dobbeltrom og 1 enkeltrom på Villa Dorothea.
 • Håndklær og badekåpe. Ps: ta med eget håndkle til bading/strand og gjerne innesko.
 • En av morgenene reiser vi ned til en strand og mediterer og svømmer i soloppgangen før vi inntar frokost på stranden. To av formiddagene gjør vi en middelhavsvandring i fjellene med guide. Dette er en vandring som passer for alle, vi går i stillhet og underveis inviteres du til meditasjon.
 • Fredag etter lunsj reiser vi inn til Altea og slapper av og nyter livet på stranden der. Vi tar med oss en nydelig middag fra Villa Dorothea som vi spiser på stranden før vi drar inn til den koselige gamlebyen i Altea. Her rusler vi rundt og koser oss.
 • Reiseutgifter i forbindelse med soloppgangsmeditasjon og tur til Altea dekkes.
 • Te og frukt i løpet av dagene.
 • Yoga, meditasjon, guided dypavslapning (yoganidra) og gongbad daglig. Yogaen vi gjør er enkel og passer for alle, uansett erfaring. Yoganidra er en form for veiledet dyp avspenning med dokumentert effekt ift. søvn, stress, mm. Gongbad er også en form for dyp avspenning, men her vugges du til hvile av lyder og toner fra urgamle instrumenter som Gong, syngeboller, krystallboller, klokkespill, sang mm. Et bad i lyd og vibrasjon!
 • Hver dag er det masse tid til soling og bading – bare ligge til lading.

Deilig vegetar mat. Foto

Program:

Ankomst lørdag:
16.00 – 18.00 Innsjekk
18.00 – 20.00 Middag og informasjon
20.00 – 21.00 Velkommen, presentasjon og meditasjon

 

Søndag – torsdag:
07.30 – 09.00 Morgenyoga med gongavspenning (onsdag soloppgangsbad og meditasjon med frokost på stranda)
09.00 – 10:00 Frokost
10:00 – 13:30 Fritid/Bad i stillhet/Vandring mandag og torsdag

13:30 – 14:30 Lunch

14:30 – 15:00 Gongbad søndag, tirsdag, onsdag

14.30/15:00 – 18.30 Fritid/bad/reflektion
19.00 – 20.00 Middag
20.00 – 21.00 Deling og kveldsmeditasjon

 

Fredag:

07.30 – 09.00 Morgenyoga med gongavspenning
09.00 – 10:00 Frokost
10:00 – 13:00 Fritid/Bad i stillhet

13:30 – 14:30 Lunch

14:30 – ettermiddagen og kvelden tilbringes på stranda og i gamlebyen i Altea med nydelig middag på stranda.

 

Lørdag avreise:
07.30 – 09.00 Frokost, pakking og avreise

Meditasjon og bad i soloppgang. Foto

 

Pris for hele oppholdet:

8 900,- per person i dobbelt rom, 10 900 for enkelt rom (det er kun 12 rom, dersom du ønsker enkeltrom er det lurt å bestille tidlig).

Depositum: din plass er bekreftet når du har betalt depositum på nok 4 000,-. Er du norsk kan du betale direkte via betalingslinken her til venstre i menyen, er du ikke norsk får du tilsendt faktura, for påmelding sender du en mail til Anne Siri, annesiri@yogahaven.no.  

Ved bestilling sender du en mail til Anne Siri, annesiri@yogahaven.no, med beskjed om du ønsker enkeltrom eller dobbeltrom og eventuelle allergier. Gjenværende beløp betales 6 uker før avreise (23. april 2022).

Ikke inkludert i prisen:

Flyreisen til/fra Alicante, Spania. Vent med å kjøpe flybillett til du har fått bekreftet turen. Per 20. mars koster en billett med Flyr t/r kr. 2 500,- fra Gardermoen. Flyet går kl. 08:05 lørdag 4. juni, ankomst kl. 11:55. Avreise lørdag 11. juni kl. 11:50, ankomst Gardemoen 15:40. Med SAS koster en billett kr. 2951,-, flytidene er hhv. 07:15-11:00 og 12:00-15:45. Begge fly inkluderer en håndbagasje og en koffert. Anne Siri og Helen reiser med Flyr kl. 08:05 lørdag 4. juni og tilbake kl. 11:50 lørdag 11. juni – kom gjerne samtidig, så kan vi bestille felles taxi.

Taxi til og fra flyplassen (vi er behjelpelige med transport-booking, se under).

Avbestilling:

Blir du nødt til å avbestille retreaten mer enn 7 uker før kursstart tilfaller et kanselleringsgebyr på nok 3 000. Avbestiller du mellom 7 uker og fem arbeidsdager før kursstart tilfaller et kanselleringsgebyr på nok 5000,-, avbestiller du fem arbeidsdager eller mindre før kursstart eller i tilfelle du ikke betaler, refunderes ingenting. Dersom retreaten må avlyses pga. Covid-19 restriksjoner i Spania, Norge eller Sverige vil du få tilbakebetalt hele beløpet du allerede har innbetalt. Du bør passe på å ha reiseforsikring som dekker egen sykdom (spesielt ift. Covid-19). Du finner informasjon om innreise-regler til Spania HER.

Mat:Smoothies og juice hver dag. Foto.

Kjøkkenet serverer den deiligste vegetariske/veganske kost. Her fylles vi med prana og maten bidrar til både grunning og balanse for kropp, sinn og sjel.

Det serveres ikke alkohol.

Reise:

Reiseutgifter utover det som er oppgitt under «Du får» er ikke inkludert. Fra Norge kan man fly med Ryan Air direkte til Alicante fra Torp, Sandefjord og med Norwegian og SAS kan man fly direkte fra Oslo, Trondheim og Stavanger. Du bestiller taxi fra flyplassen og til Villa Dorothea, de har god avtale med et selskap. Det vil sannsynligvis også være mulig å dele taxi med en eller flere andre deltakere gitt man tenker på å bestille fly som gjør at man ankommer Villa Dorothea på ettermiddagen. Vi kan bistå med koordinering. Det tar ca. 1 time med taxi fra flyplassen til Villa Dorothea.

Inn-sjekk lørdag 04. juni:

Sjekk-inn på Villa Dorothea er mulig fra kl. 16 på lørdagen. Vi har ikke tilgang til Villa Dorothea før dette da de rydder etter forrige retreat. På lørdag serveres det middag kl 19. Etter middag samles vi en liten stund for å lande sammen på Villa Dorothea, hilse på hverandre og bli litt kjent. Vi avslutter med en meditasjon.

Dersom du ankommer tidligere enn kl. 16 er det mulig å ta taxien til den koselige strandbyen Villa Joyosa i stedet. Her kan du både bade og rusle i gatene. Det er også et hotell i nærheten av stranden som Villa Dorothea samarbeider med, dersom du har lyst på en eller flere dager i forkant eller etterkant av kurset. Fra Villa Joyosa kan du ta taxi til Villa Dorothea. Det koster 15 eur dersom du bruker selskapet Villa Dorothea samarbeider med. Hvis ikke koster det 20 eur.

Ut-sjekk lørdag 11. juni:
Lørdag morgen er utsjekk senest kl. 10. Det er ikke noe program denne morgenen, men det serveres frokost som er inkludert i prisen. Du kan bestille en fantastisk lunsj-boks til 15 eur som du kan ta med deg.

Saltvanns basseng. Foto

Kjekt å vite:

 • Det er samme tidssone i Spania og Norge.
 • Du kan ikke veksle penger på Villa Dorothea. Ønsker du å handle i Altea på fredagen bruker du kredittkort. Villa Dorothea har også en liten butikk med mala, yogaklær mm. Du kan også kjøpe kaffe og snacks til en rimelig penge, så det er lurt å ha med noen Euro.
 • Yogamatter, tepper og puter finnes på stedet.
 • Ta med gode sko å gå i til vandringen.
 • Det kan være kjekt å ha med innesko, solkrem og solhatt.
 • Husk badetøy!
 • Husk pass og vaksinepass.
 • Du får et lite håndkle og ett stort håndkle, samt morgenkåpe. Vær snill å ta med eget håndkle til bading (basseng og strand).
 • Det er Wifi på stedet, men vi bor oppe i fjellene så den kan være ustabil.
 • Når vi er i stillhet mellom frokost og lunsj har vi også mobil og pc-fri.

 

Vi ønsker deg varmt velkommen til en unik og deilig ferieuke på Villa Dorothea! Villa Dorothea er et gammelt kvinnekloster og energien her er helt fantastisk.

Villa Dorothea holder, rommer og støtter oss i vår reise. Her kan du trygt la deg lede inn i transformasjon og dyp healing!

 

 

Peace and love, Helen and Anne Siri!Yogalærere og Gongmestere Helen og Anne Siri. Foto.

 

Om Helen Miller Lynch

Educational Director MediYoga USA.
Helen utdanner og sertifiserer helsepersonell I USA i MediYoga og GongTerapi. Helen har flere års erfaring med å undervise og forske på MediYoga og har fått finansiell støtte til dette fra Dignity Health and the Kern Behavioral & Recovery service i California. Hennes bakgrunn I helsevesenet er over 20 år som diagnostisk radiologi sykepleier, hvor hun har spesialisert seg i kardiovaskulær intervensjon. Hun holder utdannelser innen Stress og utbrenthet, retreater og individuelle terapeutiske yogasesjoner. Hun er registrert Yogaterapeut 500 timer, utdannet GongYoga terapeut og lærer, Gongmaster, sertifisert MediYoga Kidz instruktør og Kundaliniyoga lærer, Devine Sleep Yoga Nidra Teacher, iRest Yoga Nidra Meditation Teacher. Hun er for tiden under utdannelse i energimedisin hos Donna Karen. Hun samarbeider med Zest Life Lag og MediYoga International.

Om Anne Siri Langelandsvik

Idrettspedagog og Yoga terapeut ved rus-rehabiliteringssenteret A-senteret, Kirkens bymisjon Norge, eier av Medisinsk Yoga Øst AS, deleier i YogaHaven AS.
Anne Siri er sertifisert MediYoga lærer og terapeut, personlig trener og har en cand.scient grad i Mikrobiologi. Hun har jobbet mange år i farmasøytisk industri. De siste 14 år har hun jobbet som personlig trener, MediYoga lærer og terapeut og Gongmester. Hun er sertifisert MediYoga instruktør, MediYoga stress og utbrenthet, samt sertifisert Gongspiller og GongYoga terapeut. Hun har holdt kurs i grunnleggende gongspill i Norge de siste 7 år samt MediYoga Kidz kurs. Underviser i yoga og gong på YogaHaven, både i gruppe og individuelt (yoga og gongterapi). Hun har de siste syv år drevet yogastudio i Oslo.

 

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser