Sacred Sound Gong Yoga sertifisering

Sacred Sound Gong Yoga sertifisering

Påmelding:

Sacred sound Gong Yoga-sertifisering (grunnkurs og terapeutisk fordypning i Gongspill) lørdag 04. juni-lørdag 11. jui 2022

Alt levende er vibrasjon. Alle våre følelser, tanker og vår fysiske kropp kan beskrives som vibrasjon. Disse vibrasjonene er knyttet til hvordan våre chakra vibrerer. Når vi er lykkelige og opplever å være i balanse er vår vibrasjon som en symfoni og våre chakra er i balanse. Når vi opplever smerte, enten fysisk eller psykisk, vibrerer vi i disharmoni og våre chakra er i ubalanse.

Bli med Gongmesterne, MediYoga terapeutene og GongYoga-terapeutene Helen M. Lynch (svensk/amerikansk) og Anne Siri Langelandsvik denne uken og opplev og lær hvordan din vibrasjon kan finstemmes til den vakreste symfoni ved hjelp av Gonger, syngeboller, stemme, yoga og meditasjon. I den første delen av kurset vil du lære å spille Gong og holde Gongbad eller friske opp dine Gongspill-ferdigheter. I den andre delen dykker vi ned i det terapeutiske aspektet av Gongspill med egne MediYoga-program utviklet for Gong terapi i gruppe.

For hvem/sertifisering:

For å bli Gong Yoga sertifisert spiller må du enten ha MediYoga instruktører level 1 eller 2, MediYoga lærer&terapeut, eller minst 200 timers annen yogalærer utdannelse. Dersom du ikke er yogalærer blir du sertifisert Gong-spiller og kan holde GongBad/Avspenning.

 

«Et fantastisk kurs med to utrolig dyktige lærere. Dere lagde en trygg atmosfære som vi kunne øve og praktisere i.

Dere to er et drømme-team, så kompetente, kreative og med klare hoder og kloke hjerter.»

 

Inkludert i Gong yoga-sertifiseringen er:

Grunnleggende og avanserte teknikker for å spille Gong og holde GongBad (24 timer)
Du lærer alt du trenger for å spille Gong i forbindelse med avspenning, healing og meditasjon for deg selv og dine elever. Etter denne delen av kurset vil du kunne holde GongBad, Gong avspenning etter en yogatime og spille Gong som del av meditasjon. Du vil lære et eget Gong-MediYoga program og meditasjon.

Introduksjon til Gong Yoga Terapi (20 timer)
Du blir introdusert til, og får oppleve hvordan Gong Yoga kan skape en terapeutisk og transformerende opplevelse for både fysisk, mental og spirituell healing. Du vil lære om Gong Yoga terapi i gruppe-setting, lære og oppleve guidet Gong avspenning. Vi legger vekt på at du som Gong-spiller skal lære å holde «terapeutisk space» for din gruppe. Vi gjør øvelser, MediYoga program og meditasjon slik at du kan bli enda mer trygg på hvordan du holder din energi og ditt nøytrale space.

Prosess:
Du vil få mye tid til å praktisere gong Yoga, oppleve gong-spill og gong-terapi. Vær forberedt på at du selv også kommer til å oppleve de terapeutiske effektene av Gong Yoga. Dette er en uke der du ikke bare lærer å spille, men også en uke der du selv kan komme til å gå i prosess og oppleve både fysisk, emosjonell og spirituell healing. Du blir introdusert til intuitiv spilling – en tilstand der du går fra å spille fra hodet og slipper taket i teknikkene du har lært til å spille via din intuisjon, ditt nøytrale sinn og hjerte. Der du lar gongen spille gjennom deg og du åpner deg opp for gongens fulle potensial.

Gong og andre instrumenter:
Vi har med oss mange ulike Gonger til gong Yoga sertifiseringen. Både Norse-gonger, Paiste symfoniske gonger og andre gonger. Vi har også med syngeboller og andre instrumenter.

Veien videre:
Du som er Yoga-terapeut kan etter dette kurset gå en sertifiseringshelg i Gong Yoga Terapi, og bli Gong Yoga sertifisert terapeut. Det vil i tillegg stilles krav til å gjøre 40 dagers gongspill og meditasjon for et nøytralt sinn før du deltar på sertifiseringshelgen.

Kjøp av Gong:
Hvis du har egen Gong er du hjertelig velkommen til å ta den med deg. Det vil også være mulighet å kjøpe Gong til kurset.

Hvor og når:

04. Juni – 11. Juni 2022 på magiske, vakre Villa Dorothea utenfor Allicante i Spania.
Les mer om Villa Dorothea, det gamle kvinneklosteret her: https://www.villadorothea.no

Pris:

Early bird NOK 14550 innen 1.ste februar 2021, etter 1.ste februar 2021 NOK 15950.

Depositum: din plass er bekreftet når du har betalt depositum på kr 5500,-
Ved bestilling sender du en mail til Anne Siri, annesiri@yogahaven.no, med beskjed om du ønsker enkeltrom (tillegg i pris på kr. 3000,-) eller dobbeltrom og eventuelle allergier. Enkeltrom kan kun garanteres frem til 1.ste mars 2021. Gjenværende beløp betales 6 uker før avreise (14. mai 2021).

Avbestilling:

Blir du nødt til å avbestille kurset innen 7 uker før kursstart tilfaller et kanselleringsgebyr på kr 3000. Avbestiller du mellom 7 uker og fem arbeidsdager før kursstart tilfaller et kanselleringsgebyr på kr 8000,-, avbestiller du fem arbeidsdager eller mindre før kursstart eller i tilfelle du ikke betaler, refunderes ingenting.

Inkludert i prisen:

Kompendie på norsk, inkludert meditasjoner og MediYoga program.

Boken “Basic Gong Yoga Healing and Enlightenment Through Sound” av forfatter Mehtab Benton.

Annet:

 • 3 vegetariske måltider per dag, inkludert middag ved ankomst, og frokost avreise dag.
 • Du bor i stort, deilig dobbelt-soverom i enkelt seng og delt bad. Mulighet for å booke enkelt rom for et tillegg i prisen (3000,-). Håndklær og badekåpe. Ps: ta med eget håndkle til bading/strand og gjerne innesko.
 • En av morgenene reiser vi ned til en strand og mediterer og svømmer i Soloppgangen før vi inntar frokost.
 • Vi feirer sertifisering fredag etter lunsj ved å reise inn til Altea og slappe av og nyte livet på stranden der. Vi tar med oss en nydelig middag fra Villa Dorothea som vi spiser på stranden før vi drar inn til gamlebyen i Altea. Her rusler vi rundt og koser oss.
 • Reiseutgifter I forbindelse med soloppgangsmeditasjon og tur til Altea dekkes.
 • Te og frukt i løpet av dagene.

Mat:
Kjøkkenet serverer den deiligste vegetariske/veganske kost. Her fylles vi med prana og maten bidrar til både grunning og balanse for kropp, sinn og sjel. Det serveres ikke alkohol.

Reise:

Reiseutgifter utover det som er oppgitt under «Inkludert i prisen» er ikke inkludert. Fra Norge kan man fly med Ryan Air direkte til Alicante fra Torp, Sandefjord og med Norwegian og SAS kan man fly direkte fra Oslo, Trondheim og Stavanger. Du bastille taxi fra flyplassen og til Villa Dorothea, de har god avtale med et selskap. Det vil sannsynligvis også være mulig å dele taxi med en eller flere andre deltakere gitt man tenker på å bestille fly som gjør at man ankommer Villa Dorothea på ettermiddagen. Vi kan bistå med koordinering. Det tar ca 1 time med taxi fra flyplassen til Villa Dorothea.

Sjekk-inn lørdag 04. juni:
Sjekk-inn på Villa Dorothea er mulig etter kl 16 på lørdag. Vi har ikke tilgang til Villa Dorothea før dette da de rydder etter forrige retreat. På lørdag serveres det middag kl 19. Etter middag samles vi en liten stund for å lande sammen på Villa Dorothea, hilse på hverandre og bli litt kjent. Vi avslutter med en meditasjon.

Dersom du ankommer tidligere enn kl 16 er det mulig å ta taxien til den koselige strandbyen Villa Joyosa i stedet. Her kan du både bade og rusle i gatene. Det er også et hotell i nærheten av stranden som Villa Dorothea samarbeider med, dersom du har lyst på en eller flere dager i forkant eller etterkant av kurset. Fra Villa Joyosa kan du ta taxi til Villa Dorothea. Det koster 15 eur dersom du bruker selskapet Villa Dorothea samarbeider med. Hvis ikke koster det 20 eur.

Ut-sjekk lørdag 11. juni:
Lørdag morgen er utsjekk senest kl 10. Det er ikke noe program denne morgenen, men det serveres frokost som er inkludert i prisen. Du kan bestille en fantastisk lunsj-boks til 15 eur som du kan ta med deg.

Daglig program:

Søndag-torsdag
7:00-8:50 Yoga og Gong time ledet av Anne Siri og Helen
9:00am Frokost
10:00-13:00 Kurs
13:30 Lunsj
15:00-18:00 Kurs/Siesta
19:00 Middag
20:00-21:00 Samlingsstund

Fredag
7:00-8:50 Yoga og Gong time ledet av Anne Siri og Helen
9:00: Frokost
10:00-13:00 Sertifisering
13:30: Lunsj
14:30-21:00 Altea strand og gamleby m middag

Det blir ikke fullt program hver dag. Flere av dagene blir det Siesta etter lunsj. Programmet kan endres noe avhengig av hvilke behov som dukker opp underveis i kurset. Under Siestaen er det mulig å bestille seg taxi og dra ned til Villa Joyosa om man ønsker. Villa Dorothea har også et herlig saltvannsbasseng og solstoler, så det er veldig deilig å bare bli og nyte livet også.

Kjekt å vite:

 • Det er samme tidssone i Spania og Norge.
 • Du kan ikke veksle penger på Villa Dorothea. Ønsker du å handle i Altea på fredagen bruker du kredittkort. Villa Dorothea har også en liten butikk med mala, yogaklær. Du kan også kjøpe kaffe og snacks til en rimelig penge, så det er lurt å ha med noen Euro.
 • Yogamatter, tepper og puter finnes på stedet.
 • Liker du å gå tur – ta med gode sko å gå i.
 • Det kan være kjekt å ha med innesko, solkrem og solhatt.
 • Husk badetøy!
 • Ta med passet.
 • Du får et lite håndkle og ett stort håndkle, samt morgenkåpe. Vær snill å ta med eget håndkle til bading (basseng og strand).
  Det er Wifi på stedet, men vi bor oppe i fjellene så den kan være ustabil.
Vi ønsker deg varmt velkommen til en unik uke på Villa Dorothea! Villa Dorothea er et gammelt kvinnekloster og energien her er helt fantastisk. Villa Dorothea holder, rommer og støtter oss i vår reise. Her kan du trygt la deg lede inn i transformasjon og dyp healing!

Peace and love, Helen and Anne Siri!

 

Om Helen Miller Lynch

Educational Director MediYoga USA.
Helen utdanner og sertifiserer helsepersonell I USA i MediYoga og GongTerapi. Helen har flere års erfaring med å undervise og forske på MediYoga og har fått finansiell støtte til dette fra Dignity Health and the Kern Behavioral & Recovery service i California. Hennes bakgrunn I helsevesenet er over 20 år som diagnostisk radiologi sykepleier, hvor hun har spesialisert seg i kardiovaskulær intervensjon. Hun holder utdannelser innen Stress og utbrenthet, retreater og individuelle terapeutiske yogasesjoner. Hun er registrert Yogaterapeut 500 timer, utdannet GongYoga terapeut og lærer, Gongmaster, sertifisert MediYoga Kidz instruktør og Kundaliniyoga lærer, Devine Sleep Yoga Nidra Teacher, iRest Yoga Nidra Meditation Teacher. Hun er for tiden under utdannelse i energimedisin hos Donna Karen. Hun samarbeider med Zest Life Lag og MediYoga International.

Om Anne Siri Langelandsvik

Idrettspedagog og Yoga terapeut ved rus-rehabiliteringssenteret A-senteret, Kirkens bymisjon Norge, eier av Medisinsk Yoga Øst AS, styreleder og deleier i YogaHaven AS, Norge.
Anne Siri er sertifisert MediYoga lærer og terapeut, personlig trener og har en cand.scient grad i Mikrobiologi. Hun har jobbet mange år i farmasøytisk industri. De siste 12 år har hun jobbet som personlig trener, MediYoga lærer og terapeut og Gongmester. Hun er nå i ferd med å starte en studie på MediYoga i rusbehandling i samarbeid med Senter for rus og avhengighetsforskning. Hun er sertifisert MediYoga instruktør, MediYoga stress og utbrenthet, samt sertifisert Gongspiller og GongYoga terapeut. Hun har holdt kurs i grunnleggende gongspill i Norge de siste 7 år samt MediYoga Kidz kurs. Underviser i yoga og gong på YogaHaven, både i gruppe og individuelt (yoga og gongterapi). Hun har de siste fem år drevet yogastudio i Oslo.

 

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser