GongBad

med Karine

GongBad

med Karine
Påmelding:

Velkommen på GongBad med Karine!

GongBad er en indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn, gi stabilitet og dyp indre balanse. Du blir ledet inn i avspenning slik at du kan gi deg hen til matten, gongene, syngebollene og trommen!

Gongenes kraftfulle vibrasjoner tar deg bortenfor tanker, inn i en meditativ tilstand der fysiske og følelsesmessige blokkeringer kan løses opp og kroppens selv-legende system fungere optimalt. De fleste opplever at tid og rom forsvinner, at kroppen re-settes og lades, en dyp form for avspenning og meditasjon. Etter gongbad er du fylt av glede, harmoni, tilstedeværelse og ro.

Bindende påmelding. Avmelding mindre enn 5 dager før eventet tar plass medfører ingen rett på refusjon, gitt du ikke er syk og har skriftlig legeerklæring. Da refunderes beløpet minus 30%
i admin.kostnad.

Smittevern

P.g.a. smittevern er det begrenset plass og alle må ha med egen matte og pledd og eventuelt pute. Husk å holde god avstand til de andre deltakerne.

 

Tid

kl. 18:30-19:45, dørene åpner 20 minutt før og stenger presis kl. 18:25, det er ikke mulig å komme inn etter det.

 

Varmt velkommen, Karine

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser