GongBad

– meditativ konsert for den dypeste hvile

GongBad

– meditativ konsert for den dypeste hvile
Påmelding:

Søndag 8. mai kl. 18:30-19:45

med Anne Siri

Kjøp billett >

Søndag 22. mai kl. 18:30-19:45

med Karine

Kjøp billett >

Velkommen på GongBad!

GongBad er en indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn, gi stabilitet og dyp indre balanse. Du blir ledet inn i avspenning slik at du kan gi deg hen til matten, gongene, syngebollene og trommen!

Gongenes kraftfulle vibrasjoner tar deg bortenfor tanker, inn i en meditativ tilstand der fysiske og følelsesmessige blokkeringer kan løses opp og kroppens selv-legende system fungere optimalt. De fleste opplever at tid og rom forsvinner, at kroppen re-settes og lades, en dyp form for avspenning og meditasjon. Etter gongbad er du fylt av glede, harmoni, tilstedeværelse og ro.

Avmelding mindre enn 5 dager før arrangementet tar plass medfører ingen rett på refusjon, gitt du ikke er syk og har skriftlig legeerklæring. Ved avmelding mer enn 5 dager før refunderes det fulle beløp.

Smittevern

P.g.a. smittevern er det begrenset plass og alle må ha med egen matte og pledd og eventuelt pute, vi har begrenset mengde utstyr til utlåns. Vi har også matter til salgs i vår butikk – anbefaler på det varmeste en av våre deilige ullmatter. Husk å holde god avstand til de andre deltakerne når du kommer og går samt i studio.

Varmt velkommen!

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser