Nettbasert Grunnkurs i Pilates

I ro og mak hjemme i din egen stue kan du ta vårt Grunnkurs i Pilates med Anne Siri.

Nettbasert Grunnkurs i Pilates

I ro og mak hjemme i din egen stue kan du ta vårt Grunnkurs i Pilates med Anne Siri.
Påmelding:

Nettkurs

Grunnkurs i Pilates med Anne Siri

Til påmelding >

I ro og mak hjemme i din egen stue kan du ta vårt Grunnkurs i Pilates med Anne Siri.

Gjennom 12 videoer a 5-18 minutt lærer Anne Siri deg alt du trenger å kunne for å trene Pilates. I tillegg får du et lite hefte med forklaring og bilder samt en Bonus-film der du lærer hvordan du kan trene opp en svak eller veldig stram bekkenbunn og hvordan du kan teste deg selv. Kurset er en blanding av teori og praksis. I hver video får du trene på det du har lært teoretisk. Anne Siri forklarer anatomi og øvelsene på en lett forståelig måte, for «mannen i gata», slik at du kan forstå hvorfor og hvordan du skal utføre de ulike øvelsene og plassere kroppen riktig. Kurset passer for deg som ikke har trent Pilates før og som har lyst til å begynne. Det passer også for deg som har født, tatt keisersnitt, har diastase (delte magemuskler), prolaps, mye og ofte vondt i ryggen, hofter, nakke og skuldre. Pilates er skånsom kroppsvekt-basert styrke og beveglighets-trening, der du både lærer å puste og aktivere core, samt øvelser du kan ta med deg inn i annen trening, være seg yoga, løping, styrketrening, skigåing etc. Pilates benyttes gjerne i forbindelse med opptrening/rehabiliterings-trening og skadeforebygging. Du har tilgang til kurset i tre måneder fra kjøpstidspunkt og kan se videoene så ofte du ønsker.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Anne Siri på mail

Anne Siri er utdannet Pilates matte og reformer instruktør, Personlig trener, gruppeinstruktør og Yoga lærer og terapeut, og har over 10 års erfaring innen personlig trening og undervisning av ulike gruppetimer. Anne Siri er en av medeierne i YogaHaven.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser