MediYoga ved Stress og Utbrenthet

Finn dyp ro, hvile og mer energi og overskudd med dette MediYoga kurset!

MediYoga ved Stress og Utbrenthet

Finn dyp ro, hvile og mer energi og overskudd med dette MediYoga kurset!
Påmelding:

Oppstart 17. januar kl. 12:15-13:45

Kurs online

Kjøp kurs >

Oppstart 17. januar kl. 12:15-13:45

Kurs i studio

Kjøp kurs >

Finn veien ut av Stress og Utbrenthet med yoga!

Medisinsk yoga som skånsom, rolig aktivitet kombinert med økt kunnskap og forståelse- a match made in heaven! Du vil i løpet av dette kurset finne dyp ro, hvile og gradvis bygge deg opp til mer energi og overskudd!

 

Utbrenthet og stressrelaterte plager står for en stor andel sykefravær i Norge

For deg som har møtt veggen eller kjenner at den nærmer seg faretruende; du er ikke alene! Langvarig stress kan føre til utbrenthet, sykdom, smerter, søvnproblemer, svingende humør, dårlig hukommelse og lavt energinivå for å nevne noe. Men utbrenthet/utmattelse kan også være et resultat av sykdom, medisinsk behandling, smerter og søvnproblemer, så vel som høy belastning i livet totalt sett over lang tid. Du kan lese mer om utbrenthet her

Yoga mot stress og utbrenthet!

MediYoga (medisinsk yoga) er en rolig og skånsom form for yoga som er nøye utprøvd og testet i studier for å trygt kunne passe for alle. En deilig enkel yoga, som du kan utføre på stol om nødvendig. Flere studier viser at denne yogaformen har en gunstig effekt på stress, og mange hundre deltagere har erfart og rapportert at denne rolige yogaen har en svært dyp og gunstig effekt på kropp og sinn! Du kan lese mer om mediyoga her.

Kurset egner seg for deg som:

  • har mye hverdagsstress
  • er i en krevende livssituasjon
  • er utbrent- har møtt veggen
  • har søvnproblemer
  • er utmattet etter sykdom
  • er pårørende
  • jobber med mennesker som er utbrente

Dette er et førstehjelpskurs med MediYoga som medisin for deg som ønsker å bli fri fra symptomer på stress, utbrenthet eller utmattelse. Det er for deg som vil finne veien ut av utbrenthet og til mer overskudd, og ønsker å lære deg hvordan du selv bedre kan holde på din energi.

 

Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper i yoga, og her kan du komme uansett dagsform. Noen dager vil du kjenne at du egentlig ikke orker å gjøre så mye- og det er helt ok! Her får du tid til å bygges sakte og vennlig opp igjen, og i løpet av kurset vil du oppleve at det skjer endringer, både fysisk og mentalt.

 

Ro ned og styrke nerve- og hormonsystemet med MediYoga

I dette kurset vil du gjøre skånsomme øvelser som støtter kroppen til å skru ned stressresponsen, uansett hva den skyldes. På den måten balansere nervesystemet og nivået av stresshormoner, slik at kroppen kan styrkes fra innsiden. Det vil bli lettere å regulere ditt stressnivå, og du blir mindre reaktiv, får bedre konsentrasjon og økt fysisk kapasitet. Med yogiske teknikker og helhetlig tilnærming, aktiveres og stimuleres energien i deg slik at du igjen opplever å ha mer energi!

Dette inngår i kurset:

Hver klasse varer 90 minutter, med pust, bevegelser, meditasjon og guidet avspenning, samt noe teori. Kurset går over 8 ganger, med fri i skolens ferier (uke 8). Du kan delta i studio eller online. Kurset er en blanding av teori og praksis; ca 75 minutter av klassen er yoga, pust og meditasjon, og ca 15 minutter er teori.

Dersom du lurer på noe er du velkommen til å sende en mail til frida@yogahaven.

Hjertlig velkommen, MediYoga lærer & terapeut Frida Storholt

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser