MediYoga for Stress og Utbrenthet

For deg som har mye hverdagsstress, er i en krevende livssituasjon, møtt veggen, har søvnproblemer, eller er utmattet etter sykdom.

MediYoga for Stress og Utbrenthet

For deg som har mye hverdagsstress, er i en krevende livssituasjon, møtt veggen, har søvnproblemer, eller er utmattet etter sykdom.
Påmelding:

Utbrenthet og stressrelaterte plager står for en stor andel sykefravær i Norge

Så for deg som har møtt veggen eller kjenner at den nærmer seg faretruende; du er ikke alene!

Dette er et førstehjelpskurs med MediYoga som medisin for deg som ønsker å bli fri fra symptomer på stress, utbrenthet eller utmattelse. Det er for deg som vil finne veien ut av utbrenthet og til mer overskudd, eller kanskje du kjenner at du stadig tappes for krefter og energi og ønsker å lære deg hvordan du selv bedre kan holde på din energi.

Kurset egner seg for deg som har mye hverdagsstress, er i en krevende livssituasjon, har møtt veggen, har søvnproblemer, eller er utmattet etter sykdom. For deg som lengter etter en rolig yogastund der du får god tid til å bli kjent med deg selv igjen og ta vare på deg!

Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper i yoga, og her kan du komme uansett dagsform. Noen dager vil du kjenne at du egentlig ikke orker å gjøre så mye- og det er helt ok! Her får du tid til å bygges sakte og vennlig opp igjen, og i løpet av kurset vil du oppleve at det skjer endringer, både fysisk og mentalt.

MediYoga (medisinsk yoga) er en rolig og skånsom form for yoga som er nøye utprøvd og testet i studier for å trygt kunne passe for alle. En deilig enkel yoga, som du kan utføre på stol om nødvendig, og som byr på en god variasjon av programmer.

Kurset er en blanding av teori og praksis, du får håndbok, tilgang til App og Videotek med øvelser som du kan gjøre ved siden av.

Varmt velkommen, MediYoga lærer&terapeut Frida Storholt

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser