MediYoga & Gongbad

En fredfull og meditativ MediYoga stund etterfulgt av dyp hvile til gongenes toner og vibrasjoner.

MediYoga & Gongbad

En fredfull og meditativ MediYoga stund etterfulgt av dyp hvile til gongenes toner og vibrasjoner.
Påmelding:

Ny dato kommer

med Frida

Kjøp billett >

MediYoga Spesial- MediYoga & Gongbad!

Frida inviterer til en helt spesiell MediYoga stund som rundes av med en dyp hvile i gongbad på YogaHaven i Oslo. Klassene vil ha litt variert tema, som passer til årstiden eller et valgt hovedfokus. Nærmere beskrivelse for den enkelte klassen finner du når du trykker på lenken for påmelding den datoen du har valgt.

MediYoga; medisinsk yoga, er rolig og enkel yoga som passer for de aller fleste! Alle MediYoga programmene vil være fredfulle og meditative; du vil kunne oppleve en stress reduserende effekt, øke sirkulasjon og bevegelighet i ryggsøylen, og skape ro i sinnet.  Yogaen og meditasjonen skaper rom for en dyp avslapning, som støttes av gongenes lyder og toner. Du guides inn i en dyp, avspenning før du nyter en lengre hvile i gongbad; en meditativ konsert.

Gongbad er å bades i lyder og vibrasjoner mens du hviler- slik at kropp og sinn kan nyte en pause og restituere og lade. Mange opplever det som en dyp, energigivende hvile, bortenfor tid og rom. Det er en perfekt avrunding på en dyp, meditativ yogastund, og mange føler seg opplagt og uthvilt etterpå.

Velkommen til en ekstra lang MediYoga klasse med Gongbad!

Lærer er Frida Storholt, MediYoga terapeut & Gongspiller

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser