MediYoga Retreat for god søvn

Ny dato kommer!

MediYoga Retreat for god søvn

Ny dato kommer!
Påmelding:

Opplev deilige dager og god søvn – dato kommer!

Bli med oss på en reise med fokus på god søvn, mer energi og gode opplevelser! Opplev deilige dager og god søvn med MediYoga i vakre omgivelser på land og i vann.

Denne yogareisen er åpen for deg som aldri har gjort yoga tidligere og for deg som allerede er yogalærer og ønsker å fordype deg i tema søvn og yoga. Vi ønsker å gi deg opplevelsen av hvordan MediYoga påvirker deg på et dypt plan når du får anledning til å praktisere yoga, meditasjon og pusteteknikker flere ganger om dagen. Vi ønsker at du skal få oppleve dette i de nydeligste omgivelser, omgitt av andre som ønsker det samme som deg- å utforske yoga og gi deg selv en uke med skikkelig gode dager. Kanskje ønsker du først og fremst å koble av- å nyte nydelig vegetarisk mat, tilberedt med dyp kunnskap og kjærlighet, slappe av ved saltvannsbassenget og nyte rolige, vakre omgivelser. Kanskje ønsker du å utdanne deg innen for det tidsaktuelle temaet søvn- få et innblikk i de siste års forskning?

God søvn er den enkleste (og vanskeligste?), billigste og mest næringsrike «medisin» du kan få. Det er vårt oppriktige ønske å lære deg hvordan du best kan ivareta god søvn og nyte gode dager.

For deg som er MediYoga instruktør fra før er kurset gjeldende som en ukes fordypning for å godkjennes som Instruktør nivå 2. Det forutsettes da at du deltar på all undervisning, både teori og praksis. Du vil da få kunnskap og diplom innen MediYoga Søvn og MediYoga i Varmt Vann.

På reisen blir Marianne Feydt som er utdannet yogalærer og terapeut ved MediYoga International. Hun driver Medisinsk Yoga Drammen, og er utdannet samtaleterapeut, par og relasjonsterapeut og samtalecoach (senior practitioner nivå, tilsluttet EMCC) hos Humanova i Oslo. I tillegg har hun utdannelse innen kostrådgivning og stressmestring. Marianne har bakgrunn som hudterapeut og har over 20-års erfaring i helse og velvære bransjen.

«Don’t give up on your dreams. Keep sleeping»

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser