MediYoga spesial med Frida

MediYoga spesial med Frida

Gi slipp på frykt, stress og spenninger - åpne for dyp avslapning og hvile!
Velkommen til en helt spesiell MediYoga stund!
Vi gjør et lengre og litt mer fysisk aktivt program for å gi slipp på bekymringer, frykt og spenninger som har «satt seg» i kroppen, og skaper rom for dyp avslapning. Øvelsene guides og støttes av musikk og rytmer, og som alltid er pusten og det meditative aspektet en viktig del av yogastunden.
Økten er mer fysisk og med lengre sekvenser av øvelsene enn vi vanligvis praktiserer i MediYoga, men som alltid er du med på dine egne premisser og er alltid velkommen til å legge deg ned å hvile hvis du skulle trenge det!
I yogisk perspektiv påvirkes vi på alle plan av det livet vi lever- og hendelser, opplevelser, tanker og følelser påvirker hvordan vi har det i kropp og sinn, energi og sjel. Med yogaøvelser kan disse frigjøres, slik at kroppen kan gi slipp på de spenninger, følelser, tanker og energetiske blokkeringer som er tilstede. Dermed kan kroppen lettere komme inn i en dypere avslapning og skape rom for å lade, fylle på med energi og restituere. Vi avslutter klassen med hvile til gongenes lyder og vibrasjoner for maksimal hvile og avspenning!
Husk å ta med egen matte, pute og pledd og gjerne en øyepute for litt ekstra god avslapning.
For spørsmål, ta kontakt på mail: frida@yogahaven.no
Hjertlig velkommen!
Vennlig hilsen Frida, MediYoga Terapeut & Lærer

Se flere

arrangementer

Yoga for Par

Settes opp vinteren 2021 Et kjærlighetsmøte er knyttet til vår evne til å være til stede i vårt hjerte og

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS