MediYoga til vakre Vodice, Kroatia

Ny dato kommer!

MediYoga til vakre Vodice, Kroatia

Ny dato kommer!
Påmelding:

Nyt MediYoga og egentid i vakre Vodice

Denne reisen er for deg som er helt fersk og ikke kjenner til MediYoga fra før eller for deg som har praktisert tidligere. Felles er et ønske om å oppnå bedre helse, glede og overskudd gjennom forskningsbasert og terapeutisk yoga. MediYoga passer for alle! En reise for deg som reiser alene, eller sammen med noen du kjenner. Her vil du bli kjent med flere som ønsker akkurat det samme som deg. Prioritere egen helse, egenomsorg og oppleve ro og tid til deg selv, uten forpliktelser og gjøremål i en ellers stressende hverdag. En reise der du kan kjenne etter hva du trenger og kan være med på akkurat det du har lyst til. En reise med opplevelser og dypere kunnskap om deg selv, som vil gjøre at du lettere kan prioriterer egen helse i din hverdag, også når du kommer hjem.

«Nydelig kombinasjon av fantastisk yoga, meditasjon, strandliv og deilig mat.»

Vakre Vodice ligger midt mellom Split og Zadar. Kjent for sitt rene, krystallklare vann og vakre kystlinje. Med deilige temperaturer fra tidlig vår til sen høst, er Kroatia er populært reisemål for mange. Nettopp derfor reiser vi hit, for å gi slipp på hverdagens rutiner og sette ned tempo. Fylle på med varme og energi, finne roen og stillheten. Åpne oss for nye vennskap, nye erfaringer og opplevelser som gjør godt for kropp, sjel og sinn.

90 minutter med MediYoga hver morgen og ettermiddag. En litt mer kraftfull økt hver morgen, men uansett alltid med fokus på dyp pust, bevegelse, avspenning og meditasjon. Yogaøkter som ikke krever prestasjon, men som er ditt møte med deg selv, der du trygt kan lytte innover og gjøre yoga på egne premisser.

En reise som ikke er så krevende, men krevende nok til å skape endring i kropp og sinn. Nok tid til frihet, frihet til å gjøre ingenting om det er det du ønsker og trenger.

Sol, varme og deilig lokal mat. Gå tur langs havet, ligg på stranden, dra på tur med båten til en av øyene utenfor Vodice, dra på shopping eller fyll på med kulturelle opplevelser. Dagen er din, med fritid til å gjøre det som er best for deg og du velger selv hva som gjør at du fyller på med energi og lader batteriene. Det er jo nettopp det yoga handler om, reisen fra hodet til hjertet. Det å kjenne etter hva som er best for deg og ikke ledes av det du tror andre forventer.

Bo i helt nye leiligheter 100 meter fra Adriaterhavet. Topp moderne leiligheter med svært høy standard, dobbeltrom og enkeltrom (mot et tillegg i prisen). Alle leilighetene har balkong med utsikt over Adriaterhavet.

«Turen var en større opplevelse enn jeg hadde forstilt meg på forhånd. Mange gode opplevelser og minner for liver. Kan varmt anbefales.»

Hva er MediYoga?

MediYoga er en terapeutisk og forskningsbasert moderne yogaform, som er utviklet i samarbeid med helsevesenet i Sverge. Med enkle, dypvirkende øvelser balanserer du energien i kroppen og åpner opp for mer energi, glede, kraft og overskudd. I løpet av oppholdet vil du også kunne booke individuell YogaTerapi. Dette tilbudet er til deg, som ønsker å bruke yoga som støtte i din egen utvikling/prosess. Med yoga som terapi, ser vi på kroppen som en helhet og behandler ikke symptomene direkte, men stimulerer kroppen til selv å komme i balanse og på den måten styrke og ivareta din helse på best mulig måte. I yogaens vitenskap stammer ubehag/plager/sykdommer fra ubalanser i energisystemet og det er disse ubalansene som blir kartlagt gjennom samtale. Du vil få et eget skreddersydd yogaprogram, som passer deg og ditt behov.

«YogaTerapi var en opplevelse! Fikk meg til å innse mye om mitt liv og fikk meg til å tenke»

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med Helene Fløtre på mail: helene@yogahaven.no eller
telefon +47 99 44 54 93

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser