Nettbasert Grunnkurs Yin Yoga

I dette nettkurset vil du bli introdusert til filosofien og bakgrunnen til Yin Yoga.

Nettbasert Grunnkurs Yin Yoga

I dette nettkurset vil du bli introdusert til filosofien og bakgrunnen til Yin Yoga.
Påmelding:

Nettkurs

med Karine

Kjøp kurs>

Lær Yin yoga i ro og mak hjemme i din egen stue!

Gjennom 6 videoer med 60 minutters praksis vil du få oppleve og lære om hvordan de forskjellige årstidene påvirker deg og hvilke organer, bindevevslinjer og øvelser du bør jobbe med for å støtte kroppen din. Hver klasse inneholder en enkel meditasjon før eller etter praksisen. I tillegg til videoene får du skriftlig materiale med forklaring på hvordan de ulike Yin yoga praksisene virker og hva du kan støtte i deg selv ved hjelp av praksisen. Disse kan du skrive ut om du vil. I tillegg finner du en bonus video med en deilig meditasjon du kan bruke når som helst, som for eksempel på sengekanten for å kunne sovne inn letter.

Nettkurset er tilgjengelig for deg i tre hele måneder fra kjøpstidspunkt og du kan se og følge de ulike videoene så ofte du vil i den perioden.

Kurset passer for både deg som er nysgjerrig på Yin Yoga og aldri har praktisert Yin Yoga tidligere, og deg som har gjort Yin Yoga og ønsker å forstå og lære enda mer!

Har du spørsmål kan du sende mail til Karine

Varm hilsen Karine

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser