Pilates med massasjeball

– lær de grunnleggende pilates-teknikken samtidig som du får dyp massasje vha. myke massasjeballer!

Pilates med massasjeball

– lær de grunnleggende pilates-teknikken samtidig som du får dyp massasje vha. myke massasjeballer!
Påmelding:

Tirsdag kl. 09:30-10:45

5. april-3. mai med Michelle

Kjøp kurs >

Tirsdag kl. 09:30-10:45

10. mai-7.juni med Michelle

Kjøp kurs >

Pilates med massasjeball er et nybegynner-kurs i pilates du kan følge så mange ganger du vil.
I dette 4-ukers kurset vil vi kombinere skånsom og effektiv styrketrening med egenmassasje ved hjelp av små, myke baller for å skape avspenning og mykere kropp… hallo velvære 🙂
Pilates er en skånsom og effektiv treningsform som gir en sterk, smidig og gjennomtrent kropp! Alle øvelsene gjøres med utgangspunkt i aktiverte kjernemuskler og dyp pust.
I dette kurset vil du også få løse opp i spenninger og stivhet ved hjelp av massasje! Michelle vil ha fokus på bindevev (fascia) og vil ta i bruk massasje baller (magic balls) for å komme dypere inn i bindevevet. Når vi opplever stivhet og spenninger i kroppen er det ofte bindevevet som er stramt og trenger litt hjelp for å bli mykere igjen. Ballene brukes dessuten til å jobbe mer med og utfordre balanse og mer effektivt aktivere core!
Hva slags baller benyttes? Sensyballene er myke og har butte knopper. Den nuppete overflaten gir økt sensorisk følelse og stimulering av trykkpunkt. De er populære å gi massasje med og benyttes til bindevevs-trening og massasje. I tillegg er den ideel til fot- og hånd trening, tøying og avslapningsteknikker.
Ps. du kjøper ballene ved siden av. Vi har både enkle Sensy-pigballer og et eget KIT for bindevevstrening med halve og hele myke baller, en mindre hardere ball og en liten matte som gir litt ekstra støtte til knærne.
Ps. 2. Er du YogaHaven medlem? Da kan du delta gratis – men du må følge kurset. Bruk koden KURS ved påmelding. Vil du bli medlem sjekk vårt tilbud Våre medlemskap.
Du kan delta på dette kurset så mange ganger du ønsker – det er ikke et once-in-a-lifetime-kurs 🙂
Kurset undervises av Michelle.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser