Retreat til Montségur, Frankrike

Retreat til Montségur, Frankrike

Bli med Karine Finne og Trude Dybendahl på en transformerende ytre og indre reise for å vekke og ta tilbake din feminine kraft til Montségur, Frankrike.

Har du lyst på en magisk og opplevelsesrik reise?

Bli med Karine Finne og Trude Dybendahl på en transformerende ytre og indre reise for å vekke og utvikle din feminine kraft. Vi reiser i fotsporene til Maria Magdalena, Isis og Katarene. La deg inspirere og berøre av de hellige stedenes magi!

Vi mediterer ved hellige steder, oppsøker energetiske sentere og gjør ritualer for å kontakte vår indre essens. Det blir sterke møter med stedene, deg selv og energiene. Du reiser hjem med en dypere forståelse av hvem du er og har styrket din egen kraft. Allerede en uke før avreise setter vi gruppe-energien sammen og intensjoner for reisen.

Run to the rescue with love, then peace will follow – J.Phoenix

Historisk bakteppe

Montsegur ligger i Languedoc og var Katarenes siste skanse. Området er knyttet til tempelridderne og den hellige gral, og er kjent for sine mange kraftfulle steder. Det er derfor ikke tilfeldig at Katarene og Druidene valgte å være her. Med de siste Katarenes fall i år 1244, ved den katolske kirkens nedslaktning av dem, forsvant også den åndelige sannheten Katarene levde etter: at den feminine kraften er likeverdig med den maskuline. Siden den gang har den maskuline kraften dominert også i Europa. Dette har brakt stor ubalanse i individer og samfunn.

Nå er tiden inne for å re-etablere den feminine kraften i våre liv. Vi reiser til de samme historisk, mytisk og energetiske kraftsentrene hvor både Katarene, Druidene og Maria Magdalana sies å ha holdt til.

Underveis vil du bli bevisst flere sider av din feminine kraft og hvordan du kan balansere den med din maskuline, med alt det positive dette medfører. Mer ro, glede, styrket selvfølelse og intuisjon, sunn grensesetting og egen-omsorg. Du kan komme til å oppleve mer magi i hverdagen.

Program

Dag 1: Oppmøte på flyplassen Blagnac i Toulouse innen kl. 13. Vi kjører 1,5 t til vårt bosted i Montsegúr, spiser middag, samles til kveldstreff og setter energiene. NB! Du bestiller flybillett selv. Se under for informasjon.

Dag 2: Vi utforsker Montsegur, Katarenes siste skanse: fjellet, borgen og landsbyen.

Dag 3: Vi utforsker Rennes-le-Chateau med bl.a. kirken som bærer Maria Magdalena-myten, livets tre og det feminine prinsipp. Her er mange kraftsteder, og vi skal besøke flere.

Dag 4: Vi kjører til landsbyen Rennes les-Bains. Her er det hellige kilder med salt- og ferskvann; symbolene på det feminine og det maskuline. Katarene hadde sine riter her. Det blir anledning til å sitte i Isis-stolen og kjenne kraften av druidenes rituelle plasser.

Dag 5:
Hjemreise etter en god frokost. Nå er det bare å la den indre reisen få fortsette når du kommer hjem.

Dette får du oppleve

  • En deilig dose Yoga/Qigong og meditasjon hver morgen
  • Vandring i vakker natur, hellige historiske steder og utforskning av stedenes magi
  • Lunsj og middag på tur og i koselige landsbyer
  • Guidede meditasjoner og ritualer tilpasset de ulike stedene
  • Delingsgruppe på kvelden: Hva har du opplevd, sanset og lært. Hva er det viktigste du tar med deg fra dagen
  • Vi er åpne for hva vi blir guidet til gjennom dagen, og om vi for eksempel avslutter dagen med lydbad og energi-aktiviseringer

Overnatting og måltider

Vi bor i landsbyen Montségeur. Hotellet er p.t. ikke avklart, men standard vil være dobbelt- eller enkeltrom med bad og frokost. Du betaler for hotellet på stedet. Forventet kostnad for overnatting med frokost og matpakke-lunsj ca. 250 euro.

Lunsj blir enten matpakke-lunsj, eller vi spiser i en landsby. Middag blir enten på hotellet eller annet egnet sted, avhengig av dagen vår. Du står selv for kostnader til mat og drikke underveis på hele reisen. Vi legger opp til å spise sammen, men du kan selvfølgelig velge det annerledes underveis.

Pris og påmelding

For denne femdagers retreaten, all felles transport fra og til flyplassen i Frankrike, felles webinar før avreise samt egen Facebook-gruppe betaler du kr. 7000,-.

Depositum kr. 3000,- betales ved påmelding og sikrer deg plassen. Etter 13.august forfaller resten av beløpet. Eventuelt innbetales hele beløpet ved påmelding.

Dersom myndighetene av ulike grunner skulle hindre oss i reise, gjør vi oppmerksom på at de fleste reiseforsikringer dekker de utlegg du har hatt, ref. fly og kursavgift.

Husk å bestille flyet ditt til Toulouse! Se informasjon under

Oppmøte

Oppmøte på Blagnac lufthavn innen kl. 13 torsdag 24.sept. Herfra er det felles transport for hele oppholdet og tilbake til lufthavnen for avgang med fly som beskrevet under. Dersom du kommer inn med annet fly enn vårt anbefalte er det fint å få beskjed.

Følgende fly med Brussels Airlines, www.brusselsairlines.com anbefales:
Utreise: Avgang torsdag 24.sept fra Oslo kl. 06.45 via Brussels. Avgang Brussels kl. 9.35. Ankomst Toulouse, Blagnac lufthavn kl. 11.15.

Hjemreise: Avgang mandag 28.sept fra Toulouse kl. 12.00 via Brussels.  Avgang Brussels kl. 15.10. Ankomst Oslo kl. 17.10

Pr. mai 2020 koster billetten med 12 kg håndbagasje kr. 3100,-. For ekstra bag, kr. 3600,-.

Dine reiseledere og guider

Trude Dybendahl

Transformasjons-coach, Emotion Code Practitioner®, 
stifter Women Wake Up!

Trude har i 35 år praktisert evnen til å lytte innover, tilstedeværelse og å balansere den feminine og maskuline kraften. Det var avgjørende for å bli Verdensmester på ski og for å stå godt i utfordringer i årene derpå. Hun har i 18 år trent Qigong og energitrening og studert ved flere mysterie-skoler. Som coach, foredragsholder, kursleder og Emotion Code-practitioner er hun glødende opptatt av hjelpe klienter til styrket endringskraft, indre guiding og et liv i takt og pakt med den du virkelig er. Hun bruker sin tilgang til energienes høyere frekvenser i arbeidet med mennesker, privat og i næringslivet.

Kontakt: https://www.trudedybendahl.no/

Karine Finne

Yoga-instruktør, spirituell coach, stifter/daglig leder YogaHaven.

Karine har praktisert meditasjon i 30 år og har behandlet og støttet folk i deres indre og ytre helbredelses-prosesser nesten like lenge. Som coach gir hun sesjoner i regresjon og transformasjon, indre vekst, mindfulness og detanglement. Karine jobber i dag som lærer og mentor ved Leadership by Heart sin coach utdanning. Hun holder Yin Yoga klasser, 1:1 yoga terapi, 1:1 coaching, Gong Bad, og Gong- og lydhealer terapi hos YogaHaven, samt retreater i inn- og utland. Karine er spesielt opptatt av å balansere de maskuline og feminine kvalitetene vi har i oss.

Kontakt: https://karinefinne.no/

 

«Alle skritt jeg tar og alle bevegelser jeg gjør, er et symbol og tegn på den transformasjon og kjærlighet jeg er med på å bringe inn i denne verden!»

Meld deg på nå

Vi gleder oss til å skape en minnerik og magisk reise sammen med deg og andre!

Spørsmål?

Mail: post@sacredtours.no
Mobil: +47 909 90 810

Neste tur til Montségur er april/mai 2021.

Betingelser

Retreaten betales i sin helhet senest 6 uker før gjennomføring. Ved avmelding innen 12 uker før avreise refunderes depositum minus administrasjons-gebyr kr 900,-. Etter dette refunderes ikke innbetalt beløp. Din reiseforsikring dekker alle innbetalte beløp ved fremlegging av legeerklæring. Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel, samt dine eiendeler på turen.

Se flere

arrangementer
Villa Dorothea Retreat for god søvn (Alicante, Spania)

MediYoga Retreat for god søvn

Bli med oss på en reise med fokus på søvn, mer energi og gode opplevelser! Opplev deilige dager og god søvn med MediYoga i vakre omgivelser på land og i vann i Spania.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS