Retreat til Montségur, Frankrike

Ny dato kommer!

Retreat til Montségur, Frankrike

Ny dato kommer!
Påmelding:

Velkommen med på en magisk og opplevelsesrik reise til Montsgéur! Ny dato kommer!

Bli med Karine Finne og Trude Dybendahl på en transformerende ytre og indre reise for å vekke og ta tilbake din feminine kraft til Montségur, Frankrike. Vi reiser i fotsporene til Maria Magdalena, Isis og Katarene!

Du får besøke energetiske portaler, meditere ved hellige kilder og gjøre ritualer for å kontakte din indre essens, for vekst og dypere forståelse av ditt eget liv. Det blir sterke møter med stedene, deg selv og energiene! Allerede en uke før avreise setter vi gruppe-energien sammen og intensjoner for reisen.

Program

Dag 1: Oppmøte på flyplassen Blagnac i Toulouse innen kl. 12. Vi kjører 1,5 t til vårt bosted, spiser middag, samles til kveldstreff og setter energiene.

Dag 2: Vi utforsker Montségur; fjellet, borgen og landsbyen som var Katarenes siste skanse. Med deres fall forsvant også at det feminine prinsipp er jevnbyrdig med det maskuline.

Dag 3: Vi utforsker Rennes-le-Chateau med blant annet kirken som bærer Maria Magdalena-myten, livets tre og det feminine prinsipp.

Dag 4: Vi utforsker landsbyen Rennes les-Bains. Her er det hellige kilder med salt- og ferskvann; symbolene på det feminine og det maskuline. Katarene hadde riter her. Vi skal også til Isis-stolen og en av druidenes rituelle plasser. Det blir mulighet til deilige thermale bad i spa-anleggene.

Dag 5: Hjemreise etter en god frokost. Så er det bare å la den indre reisen få fortsette når du kommer hjem.

Hver dag: Morgen-yoga/Qigong og meditasjon før frokost.

Diverse info

Vi skal ut på tur litt rundt omkring i ulikt terreng, men ikke veldig krevende. Til turen opp til borgen Montségur er det greit å ha godt fottøy.

Dette får du oppleve:

 • Vi bor på Le Pellerin, i byen som ligger fotenden av fjellet Montségur.
 • Lunsj og middag på tur og i koselige landsbyer.
 • Yoga/Qigong til helllige historiske steder og utforskning av stedenes magi.
 • Guidede meditasjoner og ritualer
 • Delingsgrupper på kvelde: hva har vi opplevd og lært og tar med oss fra dagen?
 • Noen kvelder avsluttes med lydbad og energi-aktiviseringer.
 • Besøk og SPA i thermal-bad for dem som ønsker.
 • Vi er åpne for hva vi blir guidet til underveis, og regner med at det som alltid vil skje hyggelige overraskelser på veien.

Inkludert i prisen:

 • Felles webinar en uke før avreise med energisetting og bevisstgjøring på din intensjon med reisen
 • Alt kursinnhold med morgenyoga/qigong, guidede meditasjoner, sermonier, ulike øvelser og utforskning av historisk-energiske områder.
 • Lukker Facebook gruppe som forbli aktiv etter reisen
 • Overnatting i dobbeltrom, frokost og matpakkelunsj. Vi har noen enkeltrom, da kommer et tillegg på 1500,-
 • Transport t/r flyplassen i Toulouse og underveis
 • To erfarne retreat-ledere er tilgjengelig for deg store deler av reisen.

Instruktører

Trude Dybendahl

Tilstedeværelse og evnen til å lytte innover, naturen og balanse mellom feminin og maskulin kraft var avgjørende for at Trude ble Verdensmester på ski, og det har vært en bevisst del av hennes liv i snart 40 år. Som coach og Emotion Code-practitioner sender hun dette videre, og bruker sin tilgang til energienes høyere frekvenser i sitt arbeid med mennesker.

Karine Finne

Karine er spesielt opptatt av å vekke våre feminine kvaliteter og å balansere disse med de maskuline. Hun er coach, gongmester, PLI light-worker, helhets-terapaut mentor og lærer hos Leadership by Heart. Hennes engasjement i spirituell utvikling har ledet henne til å bruke lyd, lys og bevegelse i sitt arbeid med mennesker.

Betingelser

Retreaten betales i sin helhet senest 6 uker før gjennomføring. Ved avmelding innen 12 uker før avreise refunderes depositum minus administrasjons-gebyr kr 900,-. Etter dette refunderes ikke innbetalt beløp. Din reiseforsikring dekker alle innbetalte beløp ved fremlegging av legeerklæring. Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel, samt dine eiendeler på turen.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser