Stress – hva er det?

Hvordan forebygge situasjoner som utløser stress.

Stress – hva er det?

Hvordan forebygge situasjoner som utløser stress.
Påmelding:

Lørdag 5. februar kl. 11:30-13:00

med Hilde

Kjøp billett >

Varmt velkommen til Stress – hva er det?

-et foredrag og yoga for ungdommer
Det finnes bra stress og dårlig stress. For mye negativt stress over tid er ikke bra for deg. Her vil du få noen råd om hvordan du kan forebygge situasjoner som utløser stress. Du vil også lære noen teknikker/metoder som kan hjelpe deg når du føler på stress og uro.
Jeg syns avslapningen på slutten av yogaklassen er det aller beste! Føler meg rolig og fokusert etterpå!
MediYoga er en skjønn og beroligende yogaform som er utviklet i samarbeid med helsepersonell. Denne timen er spesielt tilpasset ungdom. MediYoga vil hjelpe deg til å finne ro og balanse. Dette er en prestasjonsfri aktivitet. Du trenger ingen erfaring fra yoga eller være myk for å delta. Alle øvelser kan gjøres på stol om man har et vondt kne el.l.
Foredraget varer i ca. 45 min., og det samme gjør MediYoga-klassen.
Her er du velkommen som du er, med komfortabelt tøy og et åpent sinn. Hvis du ønsker å gjøre yoga på gulvet trenger du å ta med egen matte. Det er også fint å ha med et pledd og en pute.
Pris kr. 300,-. Medlemmer (dvs. alle med fullt, honnør, student, familie eller ungdoms-medlemskap) har 20% rabatt (rabattkode MEDLEM).
Hjertelig velkommen, hilsen Hilde!

 

Om Hilde
Hilde jobber med Helse og livsstilsveiledning, coaching av ungdom og voksne og mentaltrening. Hun er utdannet MediYoga instruktør med fordypning innen Ungdom og psykisk helse.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser