Stress, hva er det og hva kan vi gjøre med det?

– foredrag og MediYoga for ungdom

Stress, hva er det og hva kan vi gjøre med det?

– foredrag og MediYoga for ungdom
Påmelding:

Stress, hva er det og hva kan vi gjøre med det?

Er du ungdom? velkommen på foredrag og MediYoga spesielt tilpasset ungdom!

Det finnes bra stress og dårlig stress. For mye negativt stress over tid er ikke bra for deg. Her vil du få noen råd om hvordan du kan forebygge situasjoner som utløser stress. Du vil også lære noen teknikker/metoder som kan hjelpe deg når du kjenner på stress og uro.

MediYoga er en skjønn og beroligende yogaform som er utviklet i samarbeid med helsepersonell. MediYoga vil hjelpe deg til å finne ro og balanse. Dette er en prestasjonsfri aktivitet. Du trenger ingen erfaring fra yoga eller være myk for å delta. Alle øvelser kan gjøres på stol hvis det er best for deg.

Foredraget varer i ca. 45 min., og det samme gjør MediYoga-klassen. Her er du velkommen som du er, med komfortabelt tøy og et åpent sinn. Hvis du ønsker å gjøre yoga på gulvet trenger du å ta med egen matte. Det er også fint å ha med et pledd og en pute.

Lørdag 16. oktober kl. 11:30-13:00 holder Hilde tilsvarende workshop med MediYoga for både ungdommen og foreldre med tema: Ungdomstidens opp og nedturer.

Hjertelig velkommen, hilsen Hilde!

Om Hilde
Hilde jobber med Helse og livsstilsveiledning, coaching av ungdom og voksne og mentaltrening. Hun er utdannet MediYoga instruktør med fordypning innen Ungdom og psykisk helse.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser