Walk&Talk

– en perfekt kombinasjon av fysisk aktivitet og å bli bevisst våre emosjonelle og mentale behov og handlinger!

Walk&Talk

– en perfekt kombinasjon av fysisk aktivitet og å bli bevisst våre emosjonelle og mentale behov og handlinger!
Påmelding:

Mandager kl. 11:00-12:00

Walk&Talk med Hilde

Kjøp kurs >

Nå kommer våren og de fleste av oss ønsker å komme ut i frisk luft og kjenne solen varme.

Bli med på Walk & Walk som starter mandag 25. april kl. 11.00. Kurset går over 4 ganger. Det er også mulig å bli med på enkelt-ganger. Send en mail til hilde@yogahaven.no i så fall for påmelding.

Forskning viser at aktivitet i naturen stimulerer hjernen og reduserer stress. Det å bruke naturen og kroppen er et godt utgangspunkt for gode samtaler og bevisstgjøring. Nye samtale temaer hver uke. (eks. Pust, det enkleste og beste verktøyet vi har for å regulere oss selv. Bevissthet rundt egne behov, tilstedeværelse osv.)

Gruppen vil bestå av 5-10 personer.

Vi møtes på parkeringsplassen utenfor YogaHaven (Kjelsåsveien 160, på oppsiden av Rema 1000) kl. 11.00 og går en runde på 1 time. Det blir pauser underveis hvor vi snakker om dagens tema.

 

Det er lettere å komme seg ut hvis man har avtale med andre!
Prøvetime: Bli gjerne med og prøv gratis første gang, har du lyst til å fortsette og bli med de siste tre gangene betaler du for kurset.
Ps. Du kan gå dette kurset om igjen så mange ganger du ønsker.  Er du YogaHaven medlem? Da kan du delta gratis på kurset, bruk koden KURS når du melder deg på. 
Varmt velkommen, hilsen Hilde.
Om Hilde:
Hilde er utdannet Helse og livsstilveileder Nordic Coach & NLP Academy/Paradigm University, Mental Trener Nordic Coach & NLP Academy/Paradigm University, og MediYoga instruktør.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser