Yin og Gong Spa

Vi åpner kroppen med myk Yin yoga og flyter inn i den dypeste hvile!

Yin og Gong Spa

Vi åpner kroppen med myk Yin yoga og flyter inn i den dypeste hvile!
Påmelding:

Søndag 12. juni kl. 18:30-20:00

med Karine

Kjøp billett >

Yin & Gong Spa

Dette er en helt herlig avslappende klasse med strekk og tøy i alle kroppens retninger. Vi fokuserer på der kroppen, sinnet og følelsene er i nuet og er med det som er. Dette er en klasse som alle kan delta på. Det trengs ingen yoga erfaring fra tidligere.

Nyt en dyp form for avspenning og meditasjon!
Du veiledes inn i myke Yin Yoga stillinger som holdes i 5-10 minutter for å oppnå dyp ro og avspenning for både bindevevet, muskler og nervesystemet. Stillingene støttes av Gongene – det inviteres til en indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene fra instrumenter som er designet for å åpne energistrømmen i kropp og sinn, gi stabilitet og dyp indre balanse. I den dype avspenningen kan du gi deg hen til matten, stillingene, gongene og syngebollene!
Gongenes kraftfulle vibrasjoner tar deg bortenfor tanker, inn i en meditativ tilstand der fysiske og følelsesmessige blokkeringer kan løses opp og kroppens selv-legende system fungere optimalt. De fleste opplever at tid og rom forsvinner, at kroppen re-settes og lades. Etterpå er du fylt av glede, harmoni, tilstedeværelse og ro.
Begrenset antall plasser. Bindende påmelding. Avmelding mindre enn 5 dager før arrangementet tar plass medfører ingen rett på refusjon, gitt du ikke er syk og har skriftlig legeerklæring. Ved avmelding mer enn 5 dager før refunderes det fulle beløp.
NB! Husk å ta med egen matte, pledd og eventuelle puter så du kan støtte deg selv opp og slippe deg ned i avspenning å hvile i stillingene mens gongenes lyd og vibrasjon skyller over deg (utstyr kan eventuelt kjøpes i resepsjonen).

«Jeg har aldri følt meg så avslappet og rolig før. Dette var utrolig deilig.»

«Nå er jeg helt bortreis og kroppen føles helt myk.»

«Det kjennes som om kroppen er vekket på en ny og god måte, og så ble jeg varmere. Dette skal jeg unne meg oftere»

 

Varmt velkommen,
Yogalærer og Gongmester Karine

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser