Yoga for Par

-ny dato kommer!

Yoga for Par

-ny dato kommer!
Påmelding:

Hjertelig velkommen til Yoga for Par – en ettermiddag der vi utforsker nærhet og tilstedeværelse gjennom yoga, meditasjon og enkle øvelser.

Et kjærlighetsmøte er knyttet til vår evne til å være til stede i vårt hjerte og i øyeblikket. 
Det er knyttet til trygghet og tillit; det å kunne romme den andre, men også å tørre å gi slipp og la den andre romme deg.
Dato 2022 kommer!

Yoga og meditasjon

Vi innleder med Kjærlig vennlighets-meditasjon (Metta meditasjon) for å aktivere hjertet, etterfulgt av et skjønt (og enkelt, krever ikke forkunnskaper) yoga-program og en parmeditasjon. Deretter byr vi på en liten te/kaffe pause.

Oppdag nye sider ved deg selv og din partner

Etter pausen vil dere lære litt om maskulin/feminin energi og hvordan disse energiene spiller seg ut i menn og kvinner individuelt og i et forhold – både i ubalanse og i balanse. Vær forberedt på å oppdage nye sider ved deg selv og din partner.

Kommunikasjon og grenser

Vi avslutter med noen øvelser der vi utforsker grensesetting og tydelig kommunikasjon og det å være helt til stede sammen gjennom berøring (håndmassasje) og samtale. Dere får med dere kopi av både yogaprogram, parmeditasjon og et skriv om maskulin/feminin energi.
Når vi møtes i det stille og nære kan kjærligheten få utfolde og fordype seg.

Påmelding

Pris: 1500 kr per par
Maks 6 par.
Ved påmelding melder du på den ene av dere og betaler for begge to.
Pga. smittevern-reglene må dere ta med en matte hver, to pledd og noen puter.

Varmt velkommen

MediYoga lærer & terapeut Anne Siri Langelandsvik og hennes partner og Buisiness Coach/Investment partner Knut-Einar Wold med 15 års erfaring i meditasjon.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser