Yoga for Par

Ny dato kommer!

Yoga for Par

Ny dato kommer!
Påmelding:
Settes opp høsten 2021
Et kjærlighetsmøte er knyttet til vår evne til å være til stede i vårt hjerte og i øyeblikket. 
Det er knyttet til trygghet og tillit; det å kunne romme den andre, men også å tørre å gi slipp og la den andre romme deg.
Hjertelig velkommen til Yoga for Par – en ettermiddag der vi utforsker nærhet og tilstedeværelse gjennom yoga, meditasjon og enkle øvelser.
Yoga og par-meditasjon
Vi innleder med en samtaleform som kalles «Lyttende kommunikasjon» etterfulgt av et skjønt (og enkelt, krever ikke forkunnskaper) yoga-program og en parmeditasjon. Deretter byr vi på en liten te/kaffe pause.
Oppdag nye sider ved deg selv og din partner
Etter pausen vil dere lære litt om maskulin/feminin energi og hvordan disse energiene spiller seg ut i menn og kvinner individuelt og i et forhold – både i ubalanse og i balanse. Vær forberedt på å oppdage nye sider ved deg selv og din partner.
Kommunikasjon og grenser
Vi avslutter med noen øvelser der vi utforsker grensesetting og tydelig kommunikasjon og det å være helt til stede sammen gjennom berøring (håndmassasje) og samtale. Dere får med dere kopi av både yogaprogram, parmeditasjon og et skriv om maskulin/feminin energi.
Når vi møtes i det stille og nære kan kjærligheten få utfolde og fordype seg.
Pris: 1500 kr per par
Maks 6 par.
Ønsker du å få informasjon om når Yoga for par settes opp til vinteren? Send oss en mail: annesiri@yogahaven.no
Varmt velkommen,
MediYoga lærer & terapeut Anne Siri Langelandsvik og Buisiness Coach/Investment partner Knut-Einar Wold med 15 års erfaring i meditasjon.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser