Bedriftstilbud

For å få sykemeldte ansatte tilbake, og forebygge nye sykemeldinger, er trivsel og fysisk aktivitet nøkkelen!

 

Hvorfor velge Bedriftsavtale med YogaHaven?

Friskere ansatte kan gi store utslag på bunnlinja. Én ukes sykefravær kostet i gjennomsnitt 17.000 kroner i fjor – bare i ekstrakostnader – ifølge NHO. Å ha fysisk aktive medarbeidere gir færre sykemeldinger og bedre trivsel på jobb. Men, sannheten er at 70% av den norske befolkning er inaktive! Dette reflekteres også i arbeidslivet. 

Folk som er fysisk aktive produserer mer, orker mer, sover bedre og har det bedre. 

Som arbeidsgiver har du sikkert merket hvor vanskelig det er å motivere de ansatte som trenger det mest til å være fysisk aktive. Treningssenter, løping og ski/sykkel er nemlig ikke for alle. Arbeidsgivere som lykkes i å motivere de minst aktive, vil ikke bare spare kostnader til sykemeldinger, høyst sannsynlig vil de også få bedre resultater.

Mange som er inaktive trenger tilrettelagt trening og fysisk aktivitet som inspirerer og gir motivasjon. EnergiPauser, yoga og pilates-trening kan for mange være akkurat det de trenger for å komme i gang!

 • 70% av den norske befolkning er inaktive.
 • en ukes sykefravær kostet i snitt 17. 000 kr i fjor (bare i ekstrakostnader).
 • 38% menn og 28,5% kvinner som var sykmeldt i tredje kvartal 2020 var borte fra jobb på grunn av plager i muskler og skjelett.
 • nærmere halvparten av plagene i forbindelse med muskel- og skjelettlidelser skyldes helt eller delvis arbeidsplassen.
 • en av fem sykemeldinger skyldes psykiske lidelser (NAV).
 • Utbrenthet og stressrelaterte plager står for en stor andel sykefravær i Norge. Forskning viser at ved å gjøre yoga regelmessig reduseres og forkortes sykefravær. 
 • 30 min. daglig aktivitet der du blir lett andpusten er alt som skal til.

Kilde: SSB, Sykefravær, NAV, Sykefravær, HDIR

Bedriftstilbud

Skreddersydde klasser og kurs for de som har vært inaktive lenge, sykemeldte over lang tid eller er utbrente. Det er også klasser med mer aktivitet for en god treningsøkt hvor en tar kroppsvekten i bruk basert på yoga eller pilates-trening. 

Bedriftsavtale

Inngå en Bedriftsavtale med 1-års binding. Deretter 2 mnd. oppsigelse. Pris: Send oss en mail for tilbud til deres bedrift.

Avtalen gir deres ansatte:

 • 15 min. EnergiPause via Zoom tre ganger i uken, mandag (reduser stress), onsdag (styrke/bevegelighet) og fredag (bevegelighet og energi) kl. 11:45-12:00. Delta fra kontoret på jobb eller hjemme.
 • Tilgang til YogaHavens videotek med over 100 ulike innspilte yoga, pilates og avspennings klasser (varighet 20 til 75 min), samt EnergiPauser (varighet 5 til 15 minutt).
 • 20 % rabatt ved deltakelse på kursene MediYoga ved Stress & Utbrenthet og MediYoga Søvn. 
 • 20% rabatt ved tegning av fullt medlemskap hos YogaHaven.
Egen bedriftsklasse

Vi skreddersyr en egen klasse for dere som holdes i bedriftens lokaler, online eller i studio på YogaHaven (plass til 15 personer i studio). Kan også kombineres med Bedriftsavtale. Pris: Send oss en mail for tilbud til deres bedrift.

 

Helse og motivasjons foredrag

En god investering på fagdager, seminarer, kick-off, HMS kurs ol. er å gå mer i dybden med foredrag eller mini-kurs. Vi tilbyr også veiledning på arbeidsplassen. I tillegg samarbeider vi med psykologer og organisasjonsutviklere der teori blir satt i praksis med verktøy fra MediYoga, meditasjon og avspenning. 

Vi har blant annet: 

 • holdt foredrag og kurs ved Oslo Universitetssykehus 
 • undervist MediYoga og koblet teori med praksis for ChangeWork AS og Frogn Kommune Eiendomsavdeling for å jobbe med organisasjonsutvikling og team-arbeid.
 • undervist Yoga og avspenning for BetonMast.

Pris: send oss en mail og si litt om hva dere ønsker og har behov for, så kontakter vi dere.

 

Invester i deres ansatte 

– for mer energi og overskudd, personlig vekst og tilhørighet!

 

Ta kontakt med kundeansvarlig Helene Fløtre for tilbud til din bedrift. 

yogahaven@yogahaven.no

mob. 994 45 493

 

———————————————————————————————————————————————

 

Tilbakemelding på EnergiPause og Weekend-kickoff fra ansatte hos Bayer Norge

 • Godt å ta en kort pause og mindre risiko for å ha nakke-/ryggsmerter om kvelden.
 • Har fått løsnet opp i stive muskler.
 • En avsatt tid med video-undervisning gir en fellesskapsfølelse med å se kjente navn på kolleger, og gjør at man gjennomfører yoga i stedet for å ha det som et «burde»-punkt på lista med gjøremål.
 • Jeg merker absolutt effekt, det funker! 
 • Får spesielt løst litt opp i nakke, skuldre og rygg.

 

Tilbakemelding på Helseforedrag for ChangeWork AS og Frogn Kommune

 • med ditt lune og varme vesen klarte du å motivere alle til å delta. Selv de mest skeptiske endte opp med senkede skuldre og et stort smil om munnen.
 • vi likte EnergiPausen meget bra. Det hele var en prikk over i-en som del av vårt tre dagers mål, strategi og lag-bygging møte. Tusen takk.

 

YogaHaven 

– mer enn et yogasenter!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser