Glade ansatte – Glade ledere!

Ønsker dere lavere sykefravær eller legge til rette slik at deres ansatte kommer raskere tilbake i arbeid?  Vi anbefaler bedriftstrening med NanoYoga og/eller Medlemskap!

YogaHaven er et helhetlig senter for helse og velvære. Hos oss finner du derfor flere typer yoga, trening, behandlingsformer og ulike coachingtilbud som kan komme deres bedrift og ansatte til gode. YogaHaven har deilige lyse lokaler, sentralt på Frysja/Stillatorget. 

 

NanoYoga

NanoYoga er en skreddersydd puste og bevegelses-pause der både de på kontoret, hjemmekontoret og sykemeldte kan møtes «live» og gjøre noe sammen. Når man gjør yoga og pusteøvelser regelmessig vil man oppleve lindring av stive, vonde skuldre, nakke og rygg. Mange opplever å få mindre hodepine/migrene, mindre stress, mer indre ro, større mentalt fokus, og at kreativiteten øker. Det å «møte» sine kolleger, selv om man er borte fra jobb, er viktig for den psykiske helsen. Forskning viser også redusert sykefravær og kortere varighet ved sykefravær ved regelmessig yoga.

Beskrivelse av NanoYoga: 

De ansatte og vår lærer møtes på Zoom-livestream til en 15 minutters pause der dere får gjøre yogaøvelser for rygg, nakke og skuldre -alltid med fokus på pust. For å oppnå stress-reduksjon, frigjøre spenninger i kroppen, roe ned mentalt og øke kreativiteten er pusten en avgjørende faktor. Hver klasse vil derfor innledes med å lande i kroppen og pusten, etterfulgt av de ulike øvelsene. Vi avslutter med en kort avspenning eller meditasjon. Nivået passer for absolutt alle- både de som er kjent med og ikke kjent med yoga og øvelsene gjøres sittende på stol. Det er mulighet for å si hei og stille spørsmål både før og etter klassene. Klassene settes opp hver dag hele uken der de ansatte velger de klassene som passer for dem. Vi anbefaler minst tre klasser per uke.

Hvis din bedrift ønsker kan fredagens klasse være en Weekend-kickoff:

Vi møtes på Zoom-livestream for å kick-starte helgen! Det blir stående yogaøvelser, god musikk og høy stemning!

Videotek:

Alle ansatte får også tilgang til YogaHavens Videotek med innspilte klasser. Her er det både fysisk krevende klasser, YogaFlow, DynamiskYoga og Pilates, rolige klasser som MediYoga og YinYoga, samt korte program som egner seg som pauser i hverdagen på kontoret eller hjemme.

Lærere:

Våre lærere har lang erfaring i å undervise yoga og yoga mot stress og utbrenthet. Du vil møte Frida, MediYoga terapeut&lærer, Helene, MediYoga terapeut&lærer, Karine YinYoga og YinYangYoga lærer, samt Anne Siri, MediYoga lærer&terapeut, HathaYogalærer og Pilatesinstruktør.

 

Ønsker du best mulig effekt av yoga er det bedre å gjøre litt yoga hver dag enn mye yoga en gang i uken. Derfor NanoYoga!

 

Medlemskap

YogaHaven har et bredt tilbud innen yoga og pilates. Med et medlemskap kan dine ansatte trene så ofte de vil hele året, vi har timer som passer for trening i arbeidstiden og etter jobb. Som medlem får man også rabatt på workshops, GongBad mm.

Klasser:

  • MediYoga  
  • Yoga Flow 
  • Yin Yoga
  • Dynamisk Yoga
  • Pilates
  • Yoga for ungdom 


YogaHaven har landets bredeste tilbud innen MediYoga. MediYoga er en medisinsk og terapeutisk yogaform med fokus på klinisk praksis og forskning. Stress og mental uhelse øker og MediYoga er et verktøy med dokumentert effekt som er så enkelt å gjøre at det passer for alle. Alle instruktørene i MediYoga har medisinskfaglig utdanning. På YogaHaven har vi noen av landets mest erfarne MediYoga terapeuter, med lang erfaring og mye kompetanse spesielt innen stress-reduksjon og stress-mestring. Har du ansatte som er sykemeldte pga. stress og utbrenthet? Ikke nøl med å ta kontakt med oss! 

Økt trivsel – lavere sykefravær! 

 

Potensiell effekt av Yoga på kropp og sinn:

Mindre smerter, hodepine ol. 

Bedre søvn 

Bedre bevegelighet i muskler og ledd 

Roligere sinn 

Sterkere emosjonell balanse 

Mindre reaktiv

Mer ro 

Mer energi 

Økt velvære

 
Lett tilgjengelig

Lokalet vårt er innredet i rolige, delikate farger med utstrakt bruk av naturmaterialer og et godt ventilasjonsanlegg for å fremme god helse. Det er parkering og buss rett utenfor.

Invester i dine ansatte
-gi dem gleden av mer energi og overskudd, økt kognitiv fitness, personlig vekst og velvære. 

 

 

YogaHaven – mer enn et yogasenter

 

Kontakt

Vi kommer gjerne på et møte hos dere for å finne ut av behovet for deg og dine ansatte i bedriften.

Ta kontakt med daglig leder Karine Finne for tilbud og avtale.

Mail: karine@yogahaven.no

Mobil: 90990810