Biodynamisk kraniosakralterapi

La kroppen selv forløse spenninger på sin egen måte.

Biodynamisk kraniosakralterapi

La kroppen selv forløse spenninger på sin egen måte.
Påmelding:

Ta kontakt med Berit Børte

E-post:

berit@yournaturalpotential.com

Telefon:

994 25 649

Hva er Biodynamisk kraniosakralterapi

Kraniosakralterapi har sitt utspring fra Osteopati. Begge er basert på Embryologi, at vi har et iboende blueprint der kroppen alltid søker mot balanse. I Biodynamisk kraniosakralterapi manipulerer jeg ikke. Det er kroppen selv som får lov til å justere seg på sine egne premisser. Jeg støtter kroppen i denne prosessen ved å holde et trygt rom, slik at kroppen kan komme ned i en svært dyp avspent tilstand. Fra den dype avspente tilstanden kan kroppen selv velge å gjøre de justeringer den har behov for i prosessen mot balanse. Kroppen vet hvordan og hvorfor en ubalanse har oppstått. Kroppen vet også hvordan den kan finne tilbake til balanse igjen.

I Biodynamisk kraniosakralterapi jobber jeg med kraniet og ryggsøylen ned til sakrum og halebenet. I kraniet har vi mange kranieknokler, bindevevshinner og spinalvæsken som flyter mellom bindevevshinnene. Kranieknoklene skal normalt ha en liten fri bevegelse. Om noen av de skulle være fastlåste vil det kunne gi spenninger, smerter og nedsatt funksjon og det kan gi spenninger, smerter og nedsatt funksjon andre steder i kroppen også. Spenninger i bindevevet kan også gi smerter og nedsatt funksjon.

Spinalvæskens har både en nærende og en rensende funksjon for vitale funksjoner som hjerne og nervebaner til ulike organer i kroppen. Det er derfor viktig at denne har en god flyt.

Ryggsøylen består også av knokler, bindevevshinner og spinalvæske som flyter mellom bindevevshinnene. Det er viktig at de kan bevege seg fritt uten restriksjoner. Sentralnervesystemet ligger i ryggraden. Så om det er skjevheter eller spenninger i knokler eller bindevevet vil det kunne påvirke nervesystemet også.

Følelser og stress

Følelser og stress kan sette seg i kroppen som spenninger og smerter. Biodynamisk kraniosakralterapi når dype lag, omfavner helheten og er en svært skånsom behandlingsform som kan benyttes for alle typer av ubalanser. En behandling starter og slutter med en samtale.

Under selve Biodynamisk kraniosakralterapi ligger klienten godt og avslappet på en behandlingsbenk med klærne på og det er stille. Jeg lytter til kroppen og hva den ønsker å kommunisere og holder lett og forsiktig med hendene mine på klientens kropp, der den signaliserer den vil bli holdt.

> For mer info og booking av time ta kontakt med Berit.

Om Berit Børte

Jeg brenner for at vi skal kjenne hvor intelligent kroppen er og hva den er i stand til å utrette. Jeg mener det er ingenting som slår kroppens egen intelligens i å forstå hvordan den best kan justere seg tilbake til balanse igjen etter skade eller sykdom. Kroppen vet å gro et sår. Jeg er også opptatt av at vi finner tilbake til kraften vår i naturen. I en veldig teknologi verden er det viktigere enn noen gang å oppsøke skogens ro, lytte til bølgene, fuglene, vinden. Kjenne solen varme og smelte bort stress. Jeg er utdannet Biodynamisk kraniosakralterapeut og jobber med både mennesker og dyr. I tillegg er jeg Bioenergiterapeut, Gravidmassør og Energimassør.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser