Bioenergiterapi

Fra en dypt avspent tilstand løses spenninger opp, slik at livsenergien kan flyte fritt igjen.

Bioenergiterapi

Fra en dypt avspent tilstand løses spenninger opp, slik at livsenergien kan flyte fritt igjen.
Påmelding:

Ta kontakt med Berit Børte

E-post:

berit@yournaturalpotential.com

Telefon:

994 25 649

Hva er Bioenergiterapi?

Bioenergiterapi har sine røtter i en holistisk/helhetlig forståelse av hva vi mennesker er. Bioenergiterapi er metoder urbefolkningen har brukt rundt om i hele verden for å fjerne blokkeringer som hindrer livskraften i å flyte fritt. Vi har både fysisk kropp og energikropp. Jeg jobber med den eteriske kroppen som ligger rett utenfor den fysiske kroppen. Den er veldig tett knyttet til den fysiske kroppen og vil påvirke også denne. En frisk kropp har god flyt og sirkulasjon og er i balanse. Ved ulike symptomer, sykdom eller skader vil det være blokkeringer som hindrer den frie flyten og sirkulasjonen. Jeg vil hjelpe til å løsne opp blokkeringer slik at energiene kan flyte fritt igjen.

En behandling starter og slutter med en samtale.

Under selve behandlingen ligger klienten godt og avslappet på en behandlingsbenk med klærne på og det er stille. Jeg lytter til kroppen og hva den ønsker å kommunisere.

For mer info og booking av time ta kontakt med Berit.

Om Berit Børte

Jeg brenner for at vi skal kjenne hvor intelligent kroppen er og hva den er i stand til å utrette. Jeg mener det er ingenting som slår kroppens egen intelligens i å forstå hvordan den best kan justere seg tilbake til balanse igjen etter skade eller sykdom. Kroppen vet å gro et sår. Jeg er også opptatt av at vi finner tilbake til kraften vår i naturen. I en veldig teknologi verden er det viktigere enn noen gang å oppsøke skogens ro, lytte til bølgene, fuglene, vinden. Kjenne solen varme og smelte bort stress. Jeg er utdannet Biodynamisk kraniosakralterapeut og jobber med både mennesker og dyr. I tillegg er jeg Bioenergiterapeut, Gravidmassør og Energimassør

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser