Chakra åpning og balansering med Reiki

Gjenopprett din energi med denne helbredende og deilige seansen.

Chakra åpning og balansering med Reiki

Gjenopprett din energi med denne helbredende og deilige seansen.
Påmelding:

Chakra åpning og balansering med Reiki

For bestilling av time:

Ta kontakt >

Hva er Chakra åpning og balansering med Reiki?

Gjenopprett din energi med denne helbredende og deilige seansen. Chakraene våre er energisentrene i kroppen. Det er syv hovedchakraer som løper fra bunnen av ryggraden til toppen av hodet. Først nevnt i de eldgamle Vedaene, Hinduenes religiøse tekster og opprinnelsen til yoga. Disse sirkulerende vortexene regulerer vår energistrøm. Hver av de samsvarer med ulike områder av dagliglivet og ens helse og velvære.

Blokkerte eller feilstilte chakraer kan peke på traume eller dysreguleringen i det området. Hver sans, følelse, og erfaring er forbundet med et spesifikt Chakra. Emosjonelle erfaringer eller stress kan gjøre at Chakraen kommer i ubalanse og det kan manifestere seg som sykdom i din kropp eller ditt sinn.

Chakra balansering støtter kroppens indre energisystemer gjennom bruk av Reiki og krystaller, og støtter og jobber med å omstille energiblokkeringer inntil riktig energistrøm er gjenopprettet. Denne behandling er utviklet for å gå innover og finne og lege den opprinnelige årsaken til fysiske smerter og emosjonelle blokkeringer.

Reiki (uttales Ray-Key) betyr “universell livsenergi” på japansk. Denne livskraften er overalt rundt oss og vi kan koble oss til den og bruke den for økt avslapning og velvære. Med denne eldgamle japansk helbredelsesteknikk, trenes terapeuten til å være en klar kanal for gjennomstrømning av energi, hvilket skaper en mer kraftfull strøm av healing energi. Reiki er en skånsom og trygg helbredelsesteknikk, der terapeuten legger hendene på eller over kunden og sender universell livskraft inni kunden, ofte med veiledet visualisering for å øke den fokuserte strømmen av energi og helbredelsesprosessen. Dette skaper en dyp opplevelse av avspenning. Denne dype avslapningen, også kjent som den “parasympatiske statusen”, lar kunden aktivere sin egen evne til å helbrede seg selv fra både fysiske og emosjonelle plager. Kundene opplever en dyp følelse av fred og avslapning under disse behandlingene og føler at de er ladet opp, med en overveldende følelse av ro og velvære. Ved å balansere og rydde ut negative emosjonelle mønstre, kan du forandre hvordan du føler og fungerer i din kropp. Denne behandlingen utføres på benken med klær på, med tepper og puter om nødvendig for kundens komfort.

Om Erin Koening

Erin Koenig har praktisert massasje profesjonelt siden 2000, Reiki og andre healingteknikker siden 1995. Hennes praksis har fokusert på rehabilitering av skader, sportsmassasje og nevromuskulære teknikker. Hun har jobbet som terapeut ved mange idrettsarrangement, inkludert US Open Track and Field Championship ved Stanford University i 2001, og var offisielle massør for Cesar Gracie Fight Team (Jiu-Jitsu) fra Concord, CA fra 2004-2005.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser