Coaching med Karine

Frigjør det som har bundet deg fast over tid, føl deg fri og lettere til sinns. Bli den du er ment å være!

Coaching med Karine

Frigjør det som har bundet deg fast over tid, føl deg fri og lettere til sinns. Bli den du er ment å være!
Påmelding:

Coaching

Ta kontakt med Karine:

karine@yogahaven.no

Coaching med Karine gir deg en dyp indre reise hvor du får anledning til å oppdage det som ligger gjemt for deg i ditt indre, men som allikevel påvirker hvem du er og hvordan du har det. Når du frigjør det som har bundet deg fast over tid, vil du føle deg fri og lettere til sinns. Det du ikke har orket før blir lettere å se på og få gjort noe med. Du får den endringen du trenger og er klar for. Veldig ofte henger vår indre smerte og konflikt i at vi har mistet oss selv på veien gjennom et hektisk liv. Ta ditt liv og deg selv tilbake – gjør det du trenger for å endre kurs.

Karine har behandlet og støttet folk i deres indre og ytre helbredelsesprosesser og erfart hvordan kombinasjon av ulike metoder kan ha god effekt, og lede til bedre helse og et mer gledesfylt liv for den enkelte.

Hva er coaching

Begrepet coach betyr opprinnelig “vogn”, altså noe som frakter et menneske fra et sted til et annet. Coaching har det til felles med mye annen terapi og veilednings-teknikker at den har et optimistisk menneskesyn. Alle mennesker har et ubrukt potensial, og gjennom coachingen tas dette i bruk. Prosessen fører til økt bevisstgjøring, og denne nye innsikten tas så i bruk til å forandre egen adferd. For de som virkelig kjenner de har noe urealisert, og krefter til å ta fatt på å få dette til å blomstre, er det svært forløsende å komme i gang.

Bli mester i eget liv

«Ofte feiler vi i å forstå at å være en mester i eget liv ikke handler om å være eller bli perfekt. Det er en prosess, en reise. Mesteren er en som holder seg på stien mot sitt mål dag etter dag, år etter år, og er villig til å prøve og feile og prøve igjen, så lenge han eller hun er i livet» – George Leonard

Når vi er mestere i eget liv kjenner vi frihet, glede, overskudd, inspirasjon, nærvær, kjærlighet og kraft. Da beveger vi oss i verden med selvtillit og motivasjon, i tillit til at livet er og kan bli godt.

 • Innover i deg selv, til fornyet kraft og innsikt slik at Livet selv kommer inn i bedre flyt
 • Inn i energienes verden
 • Hvor det å være på vei er det aller viktigste. Du «må» ingen steder
 • Hvor du fortsetter fra akkurat der du er i livet nå

Hva er fint å få jobbet med som stjeler energien din:

 • Kompliserte relasjoner til familie, venner eller kolleger
 • Følelsen av å stå fast, går på autopilot og har mistet deg selv
 • Angst og uro, dårlig nattesøvn og tankespinn
 • Uspesifiserte smerter i kropp og sinn
 • Å skulle endre gamle vaner, mønstre og avhengighet

Dette kan bli din endrede tilstand:

 • Du har blitt kvitt gamle mønstre, vaner og avhengighet, og føler deg FRI
 • Overflod av energi og glede
 • Nye gode rutiner for å holde deg på det nivået du ønsker å være på
 • Avklarede, varme og nære relasjoner
 • Tillit til livet
 • Følelsen av inspirasjon og motivasjon
 • Stabil og sterk i møtet med livets opp og nedturer

Du er dine tanker

Dette har vi ofte hørt. Og det er noe i det. Det vi har fokus på, det får vi mer av. Så går vi i en sirkel av vonde og stressende tanker, og da blir det gjerne mer og mer vondt og kanskje føles det helt uløselig. Tankespinn kan noen beskrive det som. Så prøver vi å ikke tenke på det vi ikke vil tenke på. Det er som å si at du skal ikke tenke på den rosa elefanten. Hva ser du på netthinnen da? Jo, en rosa elefant!! Så hvordan komme ut av sitt gamle mønster, for det er gjerne det det er. Og disse mønstrene påvirker våre valg, hva vi tenker og gjør, hvordan våre relasjoner er, vår helse. Vi ender med å kjenne at vi står fast. Gi deg selv sjansen til å komme deg ut av den onde sirkelen og få frigjort deg fra det vonde.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale så ser vi om det er tid for deg å starte din endring nå!

Karine jobber 1:1 – Du får hjelpe til å bli den du er ment å være, i sterk og dyp kontakt med alt du er! Mange beskriver som å komme hjem til seg selv – og det kjennes vanligvis ganske så stort.

Referanser

«Fabelaktig Karine !! Hennes tilstedeværelse er varm, oppmerksom og medfølende. Hennes ferdigheter er skarpe og presise og tar deg nøyaktig dit du trenger å gå. Nyt!!»- Veronique Ryan

«Karine er for meg en coach jeg har utrolig tillit til. Måten hun klarer å møte meg og min verden på er faktisk ikke annet enn fantastisk. Jeg er evig takknemlig. Hvis jeg skal fremhev det jeg synes er Karines sterkeste side, så må det være hennes naturlige evne til å romme alt som er, uansett. » – Ragnhild Sæter

Om Karine

Karine er levende engasjert i bevissthets-arbeid for å bedre sin egen og andres velvære, øke psykisk og fysisk helse, og i å motivere til indre vekst og utvikling.

Karine har praktisert meditasjon i 30 år og har behandlet og støttet folk i deres indre og ytre helbredelses-prosesser nesten like lenge. Som coach gir hun sesjoner i regresjon og transformasjon, indre vekst, mindfulness og detanglement. Hun er spesielt opptatt av å balansere de maskuline og feminine kvalitetene vi har i oss.

Karine jobber i dag som lærer og mentor ved Leadership by Heart coach utdanningen og holder Yin Yoga klasser og Gong bad, gir PT timer i yoga, holder en-en coaching, og gir Gong- og lydterapi hos YogaHaven, som hun sammen med fire andre var med på å stifte i 2019 og er medeier, og nå daglig leder for.

Hun er utdannet ved Norsk Høgskole for Helhetsterapi, er sertifisert Leadership by Heart Master Coach, sertifisert Yin Yoga instruktør og YinYang Yoga instruktør fra The YinYang Yoga Academy, Gong Master utdannet av Mehtab Benton (USA) og lydhealing utdannet av Githa Ben David (Danmark).

I bunn har hun utdannelse fra UiO – Kjemi og Miljøvitenskap, har lang internasjonal forretningserfaring, inkludert engasjement i Kenya med fokus på å styrke kvinners muligheter og selvfølelse, miljøvern og fornybar energi.

Hjemmeside: https://karinefinne.no/
Mail: post@karinefinne.no
Facebook: https://www.facebook.com/coach.karinefinne

Utdanning

 • Leadership by Heart Master Coach Program 2018
 • Yin Yoga Instruktør 2018, Yin-Yang Yoga Instruktør 2018
 • Soundhealing utdannelse med Githa Ben David 2018
 • Gong Master og GongYogaTherapy 2017
 • Leadership by Heart Coach Certification 2017
 • Norsk Høgskole for Helhetsterapi 1992-1995

Pris

 • 1 enkelt time kr. 1 900,-
 • Klippekort på 5 timer kr. 7 900,-
 • Klippekort på 10 timer kr. 15 000,-
 • Klippekort på 20 timer  kr. 25 000,-

Klippene må brukes opp innen ett år.

For mer informasjon eller bestilling av time ta kontakt på Mail: karine@yogahaven.no

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser