Gravidmassasje

Harmonisk og rolig massasje med olje frigjør stress og spenninger i hele kroppen.

Gravidmassasje

Harmonisk og rolig massasje med olje frigjør stress og spenninger i hele kroppen.
Påmelding:

Ta kontakt med Berit Børte

E-post:

berit@yournaturalpotential.com

Telefon:

994 25 649

Hva innebærer Gravidmassasje?

Gravidmassasje gjør godt for både mor og barn. Med harmonisk og rolig massasje med olje frigjøres stress og spenninger i hele kroppen. Den gravide legger seg på den ene siden og jeg støtter opp med puter under hodet, mellom bena og rundt magen slik at klienten kan ligge godt mens jeg masserer rygg, mage, arm og ben. Så skifter du stilling til å ligge på den andre siden og jeg støtter opp med puter og masserer rygg, mage, den andre armen og det andre benet. Så skifter du stilling for siste gang til å ligge på ryggen og jeg støtter opp med puter og masserer diafragma, skuldre og nakke.

For mer info og booking av time ta kontakt med Berit.

Om Berit Børte

Jeg brenner for at vi skal kjenne hvor intelligent kroppen er og hva den er i stand til å utrette. Jeg mener det er ingenting som slår kroppens egen intelligens i å forstå hvordan den best kan justere seg tilbake til balanse igjen etter skade eller sykdom. Kroppen vet å gro et sår. Jeg er også opptatt av at vi finner tilbake til kraften vår i naturen. I en veldig teknologi verden er det viktigere enn noen gang å oppsøke skogens ro, lytte til bølgene, fuglene, vinden. Kjenne solen varme og smelte bort stress. Jeg er utdannet Biodynamisk kraniosakralterapeut og jobber med både mennesker og dyr. I tillegg er jeg Bioenergiterapeut, Gravidmassør og Energimassør

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser