Massasje ved skade

Behandlingen bruker myofascial release teknikker kombinert med diverse dypvevs teknikker, nevromuskulær terapi, og tøying.

Massasje ved skade

Behandlingen bruker myofascial release teknikker kombinert med diverse dypvevs teknikker, nevromuskulær terapi, og tøying.
Påmelding:

Massasje ved skade

For bestilling av time:

Ta kontakt >

Hva er massasje ved skade?

Denne behandlingen bruker myofascial release teknikker kombinert med diverse dypvevs teknikker, nevromuskulær terapi, og tøying. Denne typen kroppsarbeid er utarbeidet for å hjelpe kunden med tilheling av fysiske skader. Selv om det er primært brukt på idrettsutøvere for restitusjon, vedlikehold, og skadeforebygging kan det også brukes av alle andre som ønsker å bli skadefri. I stedet for helkroppsmassasje, så fokuserer disse seansene målrettet på spesifikke kroppsområder.

Denne timen begynner med en gjennomgang av din skade og sykehistorie, i tillegg til vurdering av din holdning med testing av bevegeligheten i relaterte kroppsområder. Massasje ved skade vil være på benken, for det meste avkledd, avhengig av hvilke områder trenger fokus. Områder som ikke blir massert vil være tildekket med et laken. Teknikkene vil variere fra passiv massasje og bevegelse til teknikker som krever mer inngående innsats fra kunden for å frigjøre dypere arrvev og sammenvoksninger i muskel- og bindevev. Myofascial Release er en sakte, dyp massasje, der fokus er å gi slipp på spenninger i bindevevet, eller fascie, som er forårsaket av skade, kompensering, overarbeid, og daglig skjevheter i holdningen. Selv om den er dyp, så skal det ikke være smertefullt for kunden, men enkelte vil merke litt ubehag i noen områder. Erin kommuniserer hyppig for å sørge for at det ikke krysser grensen til smerte.

Nevromuskulær terapi teknikker og nevromuskulær proprioseptiv tøyning kan også variere fra passive til assisterte aktive teknikker for å re-trene de nevromuskulære forbindelsene mellom musklene og nervene. Dette hjelper til med å øke bevegelighet, korrigere holdning, og gi slipp på vanskelige triggerpunkter i musklene.

Erin har jobbet sammen med mange forskjellige typer idrettsutøvere i sin 20 år lang karriere, blant annet løpere, MMA utøvere, kampsportutøvere, friidrettsutøvere, golfspillere, syklister, vektløftere, yogautøvere, og alpinister. Hun var på idrettsmassasje laget for US Open Track and Field Championships på Stanford Universitet i California i 2001, hun var den offisielle massasjeterapeuten for Cesar Gracie Fight Team i 3 år, og hun har ledet mange massasjelag på diverse maraton og sykkel events for veldedighet gjennom karrieren. Noen av de vanligste skadene hun har spesialisert seg på er: Frozen shoulder, ITB syndrom, kneligamentskader, rotatorcuff skader, ankel forstuvninger/brudd, piriformis syndrom, isjias, thoracic outlet og pec minor syndrom, barselsperioden, og tilheling etter diverse operasjoner. I noen tilfeller etter nylig kirurgi eller alvorlig skade vil det være nødvendig med attest fra behandlende lege for å sikre at massasjen er forsvarlig. Siden denne massasjen utføres på bar hud på rygg, armer og ben, så vil kunden bli bedt om å kle av seg og ligge på massasjebenken og dekke seg til med et laken og eventuelt et teppe. Det er opp til kunden om de vil kle av seg helt og det er helt akseptabelt å beholde undertøy på.

Under massasjen er det kun området som blir massert (rygg, armer og ben) som er avkledd, mens terapeuten jobber seg rundt på kroppen. Kundens behov bestemmer hvor mye av kroppen eller hvilke områder av kroppen som skal stå i fokus under hver seanse.

Tilbakemelding fra kunde som slet med en skulder og armskade:

«Jeg hadde brukket skulderen i et 3-delers brudd for nesten 2 år siden. Selv om jeg hadde omfattende fysioterapi, har jeg aldri helbredet helt riktig. Jeg eier en skobutikk og den fysiske siden av slikt er ganske krevende. En vår da vi fikk inn sommerens leveranser, var vi for få, og jeg overarbeidet med min arm. Min skulder løsnet med jevne mellomrom, hånden min ble nummen … smertene uutholdelig. Jeg fant Erin for noen måneder siden, og hun har bokstavelig talt reddet livet mitt. Hennes ekspertise innen sportsrehabilitering og enorme kunnskap om anatomi er ekstraordinær. Smertene fra nerveskadene og dislokasjonen var utfordrende da vi først startet. Jeg hadde vært hos mange fysioterapeuter, dusinvis av massasjeterapeuter uten reell korreksjon og ingen reell varig lettelse fra den konstante smerte.»

Jeg kan si at nå har armen min holdt seg på plass i omtrent tre uker, hånden min er ikke følelsesløs og smertene er ikke lenger lammende. Jeg har fremdeles noen smerter i lår og knær, fordi jeg har en veldig fysisk jobb, men Erin og jeg jobber med dette nå. Jeg er så takknemlig for å ha funnet Erin. Hun er en fantastisk healer. Så veldig, veldig heldig for meg å ha oppdaget et mirakel.»
– Karen Reynolds Dilks, Entrepreneur, Cornville, AZ

Om Erin Koening

Erin Koenig har praktisert massasje profesjonelt siden 2000, Reiki og andre healingteknikker siden 1995. Hennes praksis har fokusert på rehabilitering av skader, sportsmassasje og nevromuskulære teknikker. Hun har jobbet som terapeut ved mange idrettsarrangement, inkludert US Open Track and Field Championship ved Stanford University i 2001, og var offisielle massør for Cesar Gracie Fight Team (Jiu-Jitsu) fra Concord, CA fra 2004-2005.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser