MetaFascial Massage™

Massasjen er en unik blanding av myofascial release, skandinavisk massasje, nevromuskulær terapi, Reiki, og intuitivt energiarbeid.

MetaFascial Massage™

Massasjen er en unik blanding av myofascial release, skandinavisk massasje, nevromuskulær terapi, Reiki, og intuitivt energiarbeid.
Påmelding:

MetaFascial Massage™

For bestilling av time:

Ta kontakt >

Hva er MetaFascial Massage?

MetaFascial Massage er en unik blanding av myofascial release (frigjøring av bindevevet), skandinavisk massasje, nevromuskulær terapi, Reiki, og intuitivt energiarbeid. Det kan også kalles myofascial-energetisk-emosjonelt arbeide.

Denne massasje-behandlingen er utviklet av Erin Koenig gjennom hennes mer enn 20 års arbeid med massasje, undervisning og helbredende arbeid. MetaFascial Massage er den komplette terapipakken. Kunden tilbys det beste av Erin sin inngående kunnskap om bindevevsarbeid, skaderehabilitering og nevromuskulære teknikker, kombinert med intuitivt energiarbeid for den ultimate terapeutiske frigjøring av kropp og sjel.

I disse timene fokuserer Erin på det dype emosjonelle arrvevet og de mønstrene som lever i vår muskelhukommelse. Hennes forståelse av vitenskapen bak cellehukommelse og emosjonelle mønstre i kroppen, i kombinasjon med sterk intuisjon, gjør disse behandlingene utrolig effektive på et spesielt dypt nivå.

Dette kroppsarbeidet krever ofte aktivt bidrag fra kunden, med forståelse for at ekte forandring og frigjøring starter innvendig. Derfor ser Erin på det som en klient-ledet helbredelse, og hennes rolle er å tilrettelegge for hver enkelt persons helbredelses-prosess.

Ønske og vilje til å åpne opp og gi slipp, med forståelse og aksept både fra kunde og terapeut, er en essensiell del av dette arbeidet. Når terapeut og klient samarbeider som partnere i prosessen, kommer helbredelse på de dypeste nivåene i systemet vårt, og det blir endringer i mønstre og de kroniske smertene i kroppen.

Med MetaFascial Massage bringer Erin sine unike gaver til bordet og skaper en unik, personlig tilpasset opplevelse for hver kunde. Hun arbeider med kunden for å utforske deres ønsker og behov, for å forstå og frigjøre stresset og de emosjonelle arr som kan skape fastlåste mønstre og gi smerter og dysfunksjon i kroppen.

Mer om de spesifikke modalitetene som utgjør denne unike massasjen:

Myofascial Release jobber med kroppens bindevev, eller fascie, med sakte, kontrollert press for å skape plass innad i vevet for økt sirkulasjon og bevegelse.

Skandinavisk massasje er den vanligste modalitet brukt i vestlige massasjeklinikker og spa, der olje eller krem brukes i lange drag med primært fokus på avslapping og økt sirkulasjon. Det er en av de vanligste massasjeteknikkene. Noen ganger er det kalt for klassisk massasje. Teknikken forsøker å fremme avslapning gjennom utslipp av muskelspenninger.

Nevromuskulær terapi er brukt når det er dysfunksjon eller feilkommunikasjon mellom musklene og nervene. Teknikkene for å hjelpe å omskolere de nevromuskulære forbindelsene varierer og kan omfatte forskjellige typer tøying eller teknikker for å frigjøre triggerpunkter (harde, smertefulle områder i muskelvevet).

Reiki er et gammelt japansk healing-system, som bruker visse håndstillinger og fokusert oppmerksomhet på et område, for å fremme fredfull bevissthet og en følelse av velvære gjennom å øke energisirkulasjon til et område.

Enkelte eller samtlige av disse teknikkene er brukt i denne tilpassede massasjen for å guide kunden til å behandle årsaken til plagene, i stedet for å bare behandle plagene.

Her er noen kommentarer fra kunder:

Å få en massasje av Eirin er den beste gaven du kan gi deg selv. Hun er ekstraordinær grundig i å ta vare på ikke bare musklene i kroppen, men også i ansiktsvevet. Hun har en utrolig kraft og styrke som fører en dypt, og hun er fantastisk tunet inn med sin klient uansett hva som kommer opp og kan gi det støtte. Bestill din time med Eirin, det vil gi deg fysisk, mentalt og emosjonelt velvære.
~ Veronica Irons, Psychic and Life Coach

Du er virkelig velsignet med en gave til helbredelse både mentalt og fysisk. Jeg har hatt mange massasjer, men ingen kan sammenliknes med dette. Jeg har vært danser/kunstner hele livet og har satt kroppen min på prøvelser mange ganger. Du var i stand til å forstå hva kroppen min trengte i øyeblikket for så å belyse noen av områdene og problemene jeg ikke visste eksisterte. Ikke bare føltes det fantastisk, jeg sat igjen med en følelse av frigjøring ikroppen og klarhet i sinnet. Ditt arbeid er definitivt unikt, og jeg er så glad for at du gir det et navn. Gleder meg til neste økt.
~Afton Seekins, Dancer, Musician, Massage Therapist

Det jeg elsker mest med din massasje, foruten at den er så dyp og føles så bra, er hvor intuitiv du er, og hvordan du gir kroppen en stemme. Du leverer meldinger fra forskjellige områder du masserer og det oppleves som en nær og dyp samtale. Vi snakker ofte med og om kroppen vår (i alle fall i hodene våre) ofte, men å få den til å snakke tilbake gjennom deg er et underverk. Takk Eirin!
– Alma Phoenix, Lawyer

Om Erin Koening

Erin Koenig har praktisert massasje profesjonelt siden 2000, Reiki og andre healingteknikker siden 1995. Hennes praksis har fokusert på rehabilitering av skader, sportsmassasje og nevromuskulære teknikker. Hun har jobbet som terapeut ved mange idrettsarrangement, inkludert US Open Track and Field Championship ved Stanford University i 2001, og var offisielle massør for Cesar Gracie Fight Team (Jiu-Jitsu) fra Concord, CA fra 2004-2005.

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser