True Connection med Trude Dybendahl

-personlig utvikling og ekspansjon

True Connection med Trude Dybendahl

-personlig utvikling og ekspansjon
Påmelding:

True Connection energi-coaching og kurs

Ta kontakt med Trude Dybendahl:

post@trudedybendahl.no

True Connection energi-coaching og kurs med Trude Dybendahl

True Connection er et konsept for personlig utvikling og ekspansjon. Det bygger på at du er et helt menneske og handler om å stå stadig sterkere i deg selv, med mer overskudd, glede og indre trygghet. Det får du ved god kontakt med de fire hovedutgavene av deg selv: kroppen, tankene, følelsene og din spirituelle essens, den helt unike deg. Trude har med dette satt sammen sine erfaringer og kunnskap fra ulike arenaer og retninger gjennom 40 år.

Gjennom True Connection får du møte deg selv

Du utvikler evnen til å leve med egen-kjærlighet, nære deg selv og lettere sette sunne grenser. Av dette fyller du ditt eget beger med energi og omsorg og har enda mer å gi til dine omgivelser. Målet er å leve i stadig bedre balanse med godt overskudd og mer glede. Til beste for deg selv og dine omgivelser.

True Connection er en spennende og berikende reise

  • Innover i deg selv, til fornyet kraft og innsikt slik at Livet selv kommer inn i bedre flyt
  • Inn i energienes verden
  • Hvor det å være på vei er det aller viktigste. Du «må» ingen steder
  • Hvor du fortsetter fra akkurat der du er i livet nå

Eksempel på tema hvor True Connection energi-coaching og kurs bidrar

Du ønsker:

  • Å ta nye steg og ønsker sparring, guiding, støtte og å bli kvitt gamle mønstre
  • Mer energi, glede og pusterom inn i livet
  • Å bli kvitt «vondter» i kroppen som plager og trekker energi
  • Nye vaner og endret livsstil, rett og slett level up!
  • Å forbedre relasjoner -med deg selv og andre
  • Å møte og komme gjennom frykten for pågående endringer

«Utfordringer blir ikke borte, for Livet er endringer. Men de kan møtes med den kraftfulle utgaven av deg selv, slik at du kommer raskere og bedre gjennom, klokere og mer innsiktsfull til den andre siden av tunnelen.»   – Trude D.

Tanker og følelser er energi

Disse energiene styrer handlingene dine. Med Emotion Code ® og andre verktøy rydder vi i tanker og følelser som holder deg fast i fortidens gamle mønstre, samt styrker energiene så du kommer godt videre.

Bli med!

Trude jobber 1:1, holder dags- og helgekurs og ukentlige True Connection-treninger. Alt for å hjelpe deg til sterk og dyp kontakt med alt du er! Ta gjerne kontakt for en prøvetime.

Referanser

Hos Trude er det trygt og behagelig å være klient. Hun brukte en utrolig effektiv metode for å finne indre stoppere, eller «frosne følelser». Jeg ble overrasket over hva som kom opp, og det var verdifullt å få luftet det ut. Trude er direkte og konkret på en positiv måte, med en utrolig energi. Jeg kan virkelig anbefale coaching med henne.» – Kari-Lise, coach, 39 år

«Etter sesjonen med Trude har jeg følt at ingenting er umulig, og er blitt mye flinkere å si nei og sette grenser. Det er en enorm lettelse å kunne gjøre. Jeg har nå mer overskudd og føler meg mye friere. Trude har en fantastisk forståelse og innsikt i hva som rører seg på innsiden. Jeg er imponert og takknemlig over å bli kvitt frosne følelser og ha fått god coaching for veien videre.»  – Katarina, 44 år

«Coaching var helt nytt og ukjent for meg og startet med litt skepsis. Nå, mange samtaler senere, ville jeg ikke vært dette foruten! Trude har hjulpet meg til å se situasjoner og meg selv, både på jobben og privat, på en mer objektiv måte. Med bedre selvinnsikt og forståelse for andre mennesker er jeg blitt en tryggere person og en tydeligere og mer synlig leder på jobb. Nå setter jeg også mer pris på hverdagenes variasjon og hendelser.» – Are, daglig leder og partner, 37 år

«Jeg opplevde Trude som en meget dyktig coach og terapeut. Hun bryr seg genuint og ledet meg trygt og elegant gjennom sesjonene. Jeg vil påstå at Trudes behandlinger og coaching har bidratt sterkt at jeg i dag har alt jeg ønsker meg i livet. Tusen takk for all hjelpe Trude. Du er et fantastisk menneske. Jeg er så glad for at jeg gikk ut av min komfortsone og tok kontakt med deg!»   – Gry, 55 år

«Måten Trude jobber med indre hindringer, «frosne følelser» er veldig spennende. Hun hjalp meg å bli bevisst på låste reaksjonsmønstre og følelser jeg ikke ønsker å ha med meg videre. Trude er en dame med hjertet på rett sted, som ser deg og rommer deg og ditt i coaching-prosessen.»    – Runar, 43 år

«Etter krevende opplevelser for mange år siden har jeg hatt intense smerter i ryggen. Trude kom raskt fram til kjente minner og noen jeg ikke var bevisst. Da hun frigjorde frosne følelser reagerte kroppen med en lett risting. Det kjentes som at kroppen ”slapp ut” de innstengte følelsene. Jeg kjente en varm følelse av ro i kroppen og en tretthet som varte ut dagen.
Etter behandlingen har jeg hatt lettere for å finne roen. Den intense følelsen av å ha en kniv stikkende i ryggen er mindre tilstede, så hverdagen er mindre smertefull. Trude ledet prosessen på en rolig og omsorgsfull måte. Jeg kan på det varmeste anbefale henne som terapeut og coach.»   – Stine, 41 år

Om Trude Dybendahl

Trude er glødende opptatt av menneskers potensiale og hvordan vi kan endre, utvikle og skape nytt ved å rydde i fortiden, visualisere framtiden og lede oss selv stadig mer bevisst. Etter 16 år på skilandslaget, syv verdenscup-seire og ni internasjonale mesterskaps-medaljer med VM-gull på topp, har Trude i 20 år jobbet som coach, ledertrener, kurs- og foredragsholder. Hun er mor til to gutter som er på redekanten, og gleder seg over at verden stadig har nytt og spennende å by på, også i utfordrende tider.

Trude er bachelor i markedskommunikasjon, sertifisert coach, CCCP fra CTI, Indre Ro-terapaut og Emotion Code-practitioner®. I tillegg har hun mange kurs og treningsperioder hos ledende lærere innen energi- og bevissthetstrening. Fem år med intens Qigong-trening og dyptgående energi-arbeide er èn av disse periodene.

Hun har gitt ut to bøker, to lærings-DVDer, vært skribent i aviser, hatt flere styreverv og drevet sommerleir for ungdommer. I flere år ledet hun skikursbedriften Trude Dybendahl Ski, med 15 egenopplærte teknikk-coacher for leveranser av skikurs til skiglade nordmenn.

Hjemmeside: www.TrudeDybendahl.no
Mail: post@trudedybendahl.no
Facebook: https://www.facebook.com/TrueConnectionNow/

Flere tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser