Hvilken matte skal du velge til hvilken praksis?

Ubegrenset tilgang til Yoga & Pilates

Det er lett å melde seg inn, lett å holde praktis eller trening vedlike og lett å avslutte når du ønsker.

Å velge yogamatte er ikke alltid like lett – det er utrolig mange varianter å velge mellom. I butikken vår har vi derfor tatt inn noen ulike matter som passer supert til våre ulike yoga og pilates-klasser. Vi yogier er jo også forskjellige og noen svetter mye, mens andre ikke svetter i det hele tatt. Andre liker å hoppe og leke og trene hardt, andre har mer behov for hvile og ro og en matte som er lun og behagelig.
Vi har veldig gode matter til både rolig og aktiv praksis og trening!
  • Svetter du mye og føler du sklir rundt på matten din? Velg Ultragrip-matten. Ultragrip matten er i tillegg ekstra bred! Den er også veldig fin til mer krevende klasser som YogaFlow og Vinyasa Flow. Den har supert grep, er trygg og god å leke på.
  • Trener du Pilates eller mer moderat yoga? Får du lett vondt i halebenet når du sitter i Navasana (båten) eller andre knokler når du praktiserer yoga? Da anbefaler vi Comfort matten. Den er litt tykkere og mykere, men lett. Ultragrip er også fin til pilates-trening, men 2 mm tynnere.
  • Til MediYoga, YinYoga og GongBad elsker vi Ullmatten! Ikke bare er den myk og deilig, den holder deg varm og innbyr til å gi slipp og slappe av. Ps. den er også helt fantastisk mellom madrassen og lakenet på hytta.

Oversikt over alle mattene finner du HER.

For deg som trenger litt mer utstyr, sjekk også ut pakkene vi har satt sammen; Komplett yoga og pilates-pakke og Rolig yoga-pakke.
Kom gjerne i butikken og se på de ulike mattene. Vi har åpent før og etter klassene våre.
Og lurer du på noe er det bare å sende oss en mail.
Hilsen YogaHaven!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser