Hvilken matte skal du velge til hvilken praksis?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Å velge yogamatte er ikke alltid like lett – det er utrolig mange varianter å velge mellom. I butikken vår har vi derfor tatt inn noen ulike matter som passer supert til våre ulike yoga og pilates-klasser. Vi yogier er jo også forskjellige og noen svetter mye, mens andre ikke svetter i det hele tatt. Andre liker å hoppe og leke og trene hardt, andre har mer behov for hvile og ro og en matte som er lun og behagelig.
Vi har veldig gode matter til både rolig og aktiv praksis og trening!
  • Svetter du mye og føler du sklir rundt på matten din? Velg enten Kork-matten eller Ultragrip-matten. Ultragrip matten er i tillegg ekstra bred!
  • Praktiserer du vinyasaflow eller lignende? Liker å hoppe tilbake i chaturanga i solhilsen eller igjennom fra nedover hund til sittende? Da er Ultragrip-matten å foretrekke. Supert grep, trygg og god og leke på.
  • For moderat yoga anbefaler vi Design yogamatten og Ultragrip matten.
  • Trener du Pilates eller får du lett vondt i halebenet når du sitter i Navasana (båten) eller andre knokler når du praktiserer yoga? Da anbefaler vi Comfort matten. Den er litt tykkere og mykere, men lett. Ultragrip og Design yogamattene er også fine til pilates-trening, men 2 mm tynnere.
  • For MediYoga og YinYoga elsker vi Ullmatten! Ikke bare er den myk og deilig, den holder deg varm og innbyr til å gi slipp og slappe av.

Oversikt over alle mattene finner du HER.

Kom gjerne i butikken og se på de ulike mattene. Vi har åpent før og etter klassene våre.
Og lurer du på noe er det bare å sende oss en mail.
Hilsen YogaHaven!
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser