Hvorfor begynner flere og flere med yoga?

Ubegrenset tilgang til Yoga & Pilates

Det er lett å melde seg inn, lett å holde praktis eller trening vedlike og lett å avslutte når du ønsker.

Til det tror jeg ikke det finnes kun ett svar! Yoga har sitt utgangspunkt i å være en erfaringsbasert praksis. Har du vært på noen av timene våre kan det godt hende du har hørt følgende; ikke tro på hva jeg sier, kjenn etter selv! Det er ikke for ingenting vi yogalærere sier akkurat det.

Erfaringsbasert praksis

Dette er hva våre typiske kunder sier:

  • Jeg har en stresset hverdag med mange baller i luften fra morgen til kveld, på yoga flow får jeg brukt kroppen og får en god treningsøkt, samtidig hjelper det meg å roe ned og lande, jeg får sove bedre.
  • Jeg møtte veggen for et par år siden. Det var en tøff smell. Heldigvis fikk jeg vite om Mediyoga via en bekjent og begynte på et kurs tilpasset stress og utbrenthet. Det ble min redning. Da skjønte jeg ikke bare hvordan jeg kunne bygge meg opp igjen, men også hvorfor jeg hadde endt opp i den berømte veggen.
  • Jeg har alltid løpt mye og gått på ski. Etter hvert kjente jeg at jeg ble stivere og stivere. Begynte på Yin yoga da jeg hørte det var bra for å tøye ut og øke bevegeligheten. Bonus er roen jeg kjenner etterpå.
  • Du pleide å finne meg på treningssenteret; på spinning, body pump og aerobic. Alltid på jakt etter den perfekte kroppen. På et tidspunkt innså jeg at jeg kjempet mot meg selv. Begynte å trene yoga, men savnet å gå et sted med rolig stemning, god oppfølging og dyktige yogalærere. Nå er yoga flow, hatha yoga og hvilende yin mine favoritt-klasser.
  • Jeg har mye diffuse smerter, mediyoga og yin yoga hjelper meg å slappe av, få en pause fra alt og noen ganger er smertene mindre en stund.
  • Jeg har meditert til og fra i mange år. Da jeg fant Hatha yoga falt noe på plass. Jeg har en mye større ro i meg nå til å sitte ned og meditere. Det kjennes godt, jeg har bedre konsentrasjonsevne på jobb og går ikke fra 0-100 på 1 sekund lenger, men klarer å stoppe opp og ta en reflektert avgjørelse.
  • Jeg har en stillesittende kontorjobb og er mye plaget med stiv rygg og nakke, og etter to svangerskap er kjernemusklene mine så som så. Jeg trener derfor pilates og litt forskjellige yoga-klasser helst 3 ganger i uken og jeg kjenner at det hjelper mot stiv rygg, jeg må sjeldnere til kiropraktor og jeg syns også jeg har fått bedre holdning.
  • Yoga er et kjempedeilig avbrekk fra sosiale medier og jeg har faktisk sjeldnere hodepine og sover bedre. Jeg trente håndball da jeg var mindre, men da jeg begynte på ungdomsskolen sluttet jeg. Jeg gjorde ingenting en periode og savnet å drive med noe. På Ungdoms yoga får jeg trent både styrke og bevegelighet, og så er det så deilig å hvile helt til slutt.

 I neste blogg-innlegg skal vi se på hva kliniske studier sier om yoga – følg med!

 

Yoga er bra for helsa!

Oppsummert vil vi si at yoga er bra helsen din! Både den fysiske og mentale helsen enten du er godt voksen, mann, kvinne, ungdom, barn eller under rehabilitering. Er du nysgjerrig? Kom på gratis prøvetime! Bruk rabattkoden VENNETILBUD og «kjøp» en Drop-in (link: https://yogahavenoslo.punchpass.com/passes/122029?check=1623830724)

 

Invester i deg selv!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser