MediYoga for ME

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Yogahaven tilbyr MediYoga for ME

Vi tilbyr tilrettelagte MediYoga kurs for deg med mild-moderat ME. Erfaringene så langt fra deltakere som klarer å delta er at mange opplever redusert stress, bedre søvn og mindre frustrasjon i hverdagen. Dette er viktige faktorer i forhold til å ha så god som mulig livskvalitet når man lever med en sykdom som ME. I tillegg til kurs tilbyr vi også en-en timer som hjemmebesøk eller via Zoom. Les mer om hjemmebesøk og privat-timer her.

MediYoga er terapeutisk yogaform utviklet gjennom forskning og kliniske studier. Du kan lese mer om MediYoga her. I dette kurset legges det ekstra vekt på de hensyn og tilpasninger man må ta når man trener yoga og har ME. Alle øvelser kan også gjøres sittende på stol. Rolig, enkel og skånsom yoga, som kan passe for deg som har mild til moderat ME.
*Studier viser at MediYoga generelt kan ha god effekt på stress, søvn, smerter m.m. Kilde: https://no.mediyoga.com/forskning/

Hils på Helene og kjenn hvor deilig det er med lange, dype pust:

Påmelding:

Kurset er åpent for alle med ME med mild-moderat grad.
Har du spørsmål? Send en mail til helene@yogahaven.no

Når vi åpner studio igjen blir det også kurs i studio. Ps. vi har gratis parkering og heis, og bussen stopper rett utenfor. Men, vi ønsker å presisere at en forutsetning for å kunne delta fast er at du klarer reiseveien. Du kommer jo på yoga for å bygge opp energi, ikke tappes. Er du usikker på om reiseveien er passe, så kom på en Drop-in time. Dersom reiseveien er passe og du ønsker å følge kurset, trekker vi fra drop-in i kurs-beløpet når du melder deg på.

Varmt velkommen!
Hilsen Helene Fløtre, MediYoga lærer & terapeut

Mer fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser