Møt YogaHaven

Ubegrenset tilgang til Yoga & Pilates

Det er lett å melde seg inn, lett å holde praktis eller trening vedlike og lett å avslutte når du ønsker.

Bli kjent med gjengen bak

YogaHaven ble egentlig skapt for flere år siden og er mer enn et yogasenter. Flere yogier med samme visjon; Anne Siri Langelandsvik, Karine Finne, Helene Fløtre, Knut Einar Wold og Frida Storholt er likeverdige medeiere i YogaHaven AS.

En gjeng med engasjerte grunderdamer møttes «tilfeldigvis» i Anne Siri sitt yogastudio på Tåsen for noen år siden. Det viste seg at vi alle bar på samme drøm: la oss skape et senter der alle som elsker og/eller trenger yoga og gode behandlingsformer kan finne alt under et tak. La oss skape et sted for lokalområdet der det er åpen dør og høy takhøyde, slik at man kan stikke innom og ta en kopp te, skravle eller sitte i stillhet i et fellesskap som er preget av energi og vennlighet. La oss skape det senteret vi selv trengte, da vi gikk på en smell.

Vi er nemlig fire sterke damer med et par ting til felles. Vi har alle gått på en smell og opplevd hva utmattelse/utbrenthet gjør med kropp og sinn. Vi har alle investert mye tid og penger på å komme oss opp og videre, til et liv som er preget av overskudd, livsglede og god helse. På hver vår vei har vi funnet mange nøkler til helse. Det finnes ikke en fasit som passer for alle.

Sammen er vi dynamitt

Det som er sikkert, er at det er vanskelig å finne fram i jungelen av tilbud. Og det er vanskelig og slitsomt, når kroppen har kollapset og hodet er fullt av tåke. Til sammen kan vi vel si at vi har prøvd det meste som tilbys av konvensjonelle og alternative behandlingsformer… og det er ikke alt vi vil anbefale videre. YogaHaven tilbyr noen av de nøklene som vi ut ifra både erfaring og forskning vet fungerer for de som trenger å skape en endring i sin helse og livssituasjon.

Vi har alle opplevd den kraftfulle effekten av yoga som medisin, og erfart at av alle de tiltak vi har testet er yoga den mest komplette og effektive. Er det en ting som er viktig for å skape en endring i eget liv, er det jo å finne noe som gir glede, noe som motiverer til å gjøre litt innsats selv! Nå er vi alle mer enn oppe og går etter hver våre smeller, vi har valgt å investere i å leve livet så godt som det bare er mulig, og se hvor langt vi kan nå. Hver for oss er vi ressurssterke og selvstendige damer- sammen er vi dynamitt.

Vi er enige om at det må være mer effektivt, morsommere og bedre for kundene våre at vi slår oss sammen, enn å sitte på hver vår tue med hvert vårt foretak. Vi er jo grundere alle sammen og driver hver våre bedrifter innen yoga og helhetlig helse. Vår formelle kompetanse er bred og sterk. Våre personlige erfaringer og egenskaper danner et solid fundament som gjør oss sterkere enn vi er hver for oss.

Ny partner, nye lokaler

Det eneste vi ønsket oss før YogaHaven AS ble skapt, var en samarbeidspartner til med enda mer kompetanse innen forretningsutvikling, branding og finans. En som kunne både business, yoga og coaching, og som også hadde en visjon om å bidra til en litt bedre verden. Det skulle ta litt tid, men sistemann kom servert på oppløpssiden, Knut Einar Wold var partneren YogaHaven trengte! Vår bukett av et aksjeselskap er nå komplett med alt vi kan ønske oss av kompetanse, trygghet og ikke minst moro! Vi har skapt den arbeidsplassen vi selv har drømt om- en arbeidsplass med stor arbeidsglede, mye motivasjon, fleksibilitet og push til å stadig utvikle oss.

YogaHaven er skapt med omtanke og engasjement for oss selv, hverandre og samfunnet. Da vi vokste ut av lokalene på Tåsen begynte jakten på nye lokaler, og nå er endelig brikkene på plass. Lokalene på Stilltorget/Frysja er akkurat så store, lyse og innbydende som YogaHaven trenger. Her gleder vi oss til å ta imot alle våre «gamle» kjente og nye elever! Og ikke minst gleder vi oss til å presentere våre lærere og samarbeidspartnere. Det kommer mer informasjon om disse flotte medarbeiderne våre veldig snart! Du kan lese mer om hver av våre instruktører på hjemmesiden vår om du ønsker å bli bedre kjent med oss, og om du følger oss på Facebook vil du også snart finne en liten videohilsen fra hver av oss.

Invester i deg selv!

Hjertelig hilsen oss i YogaHaven,

Helene, Karine, Knut Einar, Anne Siri og Frida

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser