Ny på Yoga eller Pilates? Bli med på 4-ukers kurs med en av våre dyktige lærere!

Ubegrenset tilgang til Yoga & Pilates

Det er lett å melde seg inn, lett å holde praktis eller trening vedlike og lett å avslutte når du ønsker.

Hver 4.de uke starter vi ny runde med introduksjonskurs i Yoga og Pilates!

Vi har alle vært nye engang og kjent på den følelsen…derfor har vi lagd disse to kursene for deg sånn at du får en flying-start når du skal begynne å praktisere yoga og trene pilates!

Begge kursene kan du forresten gå så mange ganger du vil og de passer veldig godt for deg som ønsker en roligere gjennomgang av øvelsene og et enkelt nivå.

Pilates med massasjeball kombinerer enkle pilates-øvelser, med grundig gjennomgang, med myke, små baller som hjelper deg inn i øvelsene og som både masserer bindevev og stramme muskler i tillegg til å øke effekten av øvelsene. Superdeilig og perfekt for deg som kjenner deg stiv.

Yoga-kurset går nøye gjennom alle de klassiske øvelsene inkludert Solhilsen. Etter kurset kan du velge å fortsette på en av våre andre klasser eller ta kurset om igjen.

Du som har medlemskap kan delta gratis, men du må melde deg på og følge kurs-rekken. Bruk rabattkoden KURS ved påmelding.

Påmelding og les mer her: Pilates med massasjeball.

Påmelding og les mer her: Introkurs Yoga.

Varmt velkommen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser