Vi inngår samarbeid med Bekkestua Kiropraktikk&Helse

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vi inngår samarbeid med Bekkestua Kiropraktikk&Helse

Til høsten starter vi opp MediYoga kurs i Bekkestua Kiropraktikk og Helse sine lokaler! Onsdager kl 18:30-20:00 fra uke 35 til og med uke 43 (ikke kurs i høstferien). Vår erfarne MediYoga lærer og terapeut Anne Siri holder kurset. Vår erfaring er at å kombinere individuelt tilpasset behandling med egen yogapraksis gir økt utbytte av både behandlinger og yoga.

Vi kommer til å samarbeide tett med eierne og kiropraktorene Jack og Henrik og tilby et opplegg som passer for deres kunder.

I tillegg til kiropraktikk tilbyr  også Jack og Henrik en kiropraktikk-metode som heter Network spinal analysis, NSA.

«NSA er en metode som har som mål å gjenopprette og videreutvikle evnen til å regulere mobiliseringsevnen, både fysisk, emosjonellt og mentalt. I stedet for å gå rett på de områdene hvor det er størst belastning, ”kommuniserer” behandleren gjennom lette og spesifikke berøringer samt eventuelle instruksjoner og øvelser til pasienten. Disse berøringene og kroppens respons til dem kalles en ”entrainment”. Det er en gradvis innlæring snarere enn en behandling. Gjennom en serie konsultasjoner har vi som målsetting for pasienten å utvikle en avspennende  ”respiratorisk bølge” langs ryggsøylens stukturer. Etter at denne bølgen er på plass, er neste steg å lære inn en rytmisk og muskulær ”somatopsykisk bølge”. Denne bølgen ser vi at erfaringsmesig destabiliserer mange av de forankringene vi bærer på for å beskytte oss i livet. I tillegg opplever vi at dette er en av de mest effektive metodene for å trene og få kontakt med  kroppens kjernemuskulatur.»

For oss som jobber med energi og yoga er dette en behandling som går hånd i hanske med vår tilnærming til kropp, sinn og sjel.

Vi ser veldig frem til å samarbeide med Henrik og Jack og Bekkestua Kiropraktikk&Helse og utvikle et flott tilbud for deres kunder!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser