Vi inngår samarbeid med Frisklivssentralen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gratis introduksjonstime med MediYoga

Gjennom vårt samarbeid, kan du som trener på Frisklivssentralen bli med på en gratis introduksjonstime med MediYoga hos oss på YogaHaven. MediYoga (medisinsk yoga) er forskningsbasert, terapeutisk yoga utviklet i samarbeid med helsevesenet i Sverige. MediYoga brukes i dag på sykehus og rehabiliteringssenter i hele landet, både som forbyggende og støttende behandling, men også som et ledd i rehabilitering. Vår erfaring er at kunder opplever blant annet økt toleranse for stimuli, mindre smerter, økt mestringsfølelse, mer energi, glede og bedre søvn. Timen vil bestå av rolige øvelser, som gjøres i takt med din pust. Vi avslutter med meditasjon, dyp avspenning og hvile. Det er mulig å sitte på stol om du ønsker det.

Påmelding til frisklivssentralen@bna.oslo.kommune.no

Flere

Innlegg

Pusten – del 2

Pust deg rolig og sterk! I forrige blogg-innlegg delte vi en del kunnskap, synspunkter og forskning om pustens magiske kraft. Det er mye å si

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS