Yogalærer og Terapeut | Medeier

Frida Storholt

Frida er MediYoga Terapeut og lærer, og jobber som Yogaterapeut på heltid. Frida er også en del av teamet til MediYoga International og ansvarlig for flere av MediYoga utdanningene i Norge, samt utvikler kurs og videreutdanninger innen blant annet stress, søvn, barn og vannyoga for yogainstruktører og terapeuter. Hun har jobbet selvstendig som yogalærer siden 2014, på heltid siden 2017. Hun har bakgrunn fra helsevesenet og veiledning/ kompetanseheving som spesialsykepleier og har mange års fartstid på nyfødt intensiv avdeling.
På YogaHaven er Frida lærer for MediYoga 2 og spesialkursene MediYoga ved stress og utbrenthet, samt MediYoga for søvn. Hun har bred erfaring innen undervisning av grupper for barn, ungdom, friske og syke voksne samt seniorer og yogaterapi (1-1 konsultasjoner). Hun holder åpne mini-kurs, workshops og retreater jevnlig i tillegg til faste ukentlige kurs. Som internasjonalt diplomert MediYoga-terapeut og yogalærer har Frida over 1000 timers utdanning innen yoga.

Etter 16 år i helsevesenet innen intensiv og akuttpleie av syke nyfødte og opplæring og kompetanseheving av helsepersonell på nasjonalt nivå, endret jeg kursen og jobber nå med forebygging og ivaretakelse av god helse for mennesker i alle aldre. Jeg har et stort hjerte for barn i sær, og er mamma og bonusmamma til 6 barn. MediYoga ble en livsendrende opplevelse for meg, da jeg selv møtte veggen og utbrentheten tvang meg i en ny retning. Den gangen kjentes det som en katastrofe…i dag ser jeg tilbake på den tiden med takknemlighet- å endre retning ble en gave, og livet ble om mulig enda bedre en før! Jeg brenner nå for å dele min erfaring og kunnskap med de som trenger å finne sine verktøy og sin vei til å leve livet sitt så godt og meningsfullt som mulig.
Kundeuttalelse:

«Frida er interessert, engasjert og kunnskapsrik. Frida framtrer som grundig og solid og er til å stole på og hvile seg til som yogalærer og yogaterapeut. Jeg har en klar forståelse av at Frida lever egen praksis og har et nært og erfart forhold til egen kunnskap. Hun har erfart og erfarer selv det hun formidler videre til meg og oss hun leder på kursene. Det gir kredibilitet og inngir tillit. Det er også tydelig at hun har bred faglig kunnskapsbase som stadig utvides. Frida har også en unik formidlingsevne. Hennes musikalitet og rytme i hvordan hun leder klassene passer helt perfekt for meg. Jeg hviler godt i lyden av Fridas stemme. En finstemt dynamikk mellom stillhet og ledelse gir rom i meg for å være i kontakt inn og ut samtidig.»

Utdanning

  • MediYoga lærer & terapeut 2018
  • MediYoga kidz instruktør 2017
  • Grunnkurs i Gongspill med Anne Siri Langelandsvik, 2017
  • MediYoga instruktør med fordypning i stress og utbrenthet 2016
  • MediYoga instruktør 2013
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser