Helene Fløtre
Yogalærer og Terapeut | Medeier

Helene Fløtre

Helene Fløtre er utdannet MediYoga Terapeut og lærer, og jobber som Yogaterapeut. Helene har jobbet med å undervise yoga siden 2016. På YogaHaven holder hun klasser i Rolig MediYoga, spesialkursene MediYoga Gravid og MediYoga ved ME. Hun tilbyr private timer yogaterapi (1-1 konsultasjoner). Hun reiser også rundt og holder private timer, til de som av ulike grunner ønsker å praktisere hjemme. Helene jobber også mot offentlige og private bedrifter/foreninger, som ønsker skreddersydde kurs tilpasset sin arbeidsplass/medlemmer. Helene arrangerer MediYogaReiser til vakre Vodice i Kroatia. Reiser for alle som ønsker å oppleve effekten av MediYoga og ha tid til egenomsorg i varme og vakre omgivelser ved Adriaterhavet. En reise som ikke er alt for krevende, men krevende nok til å skape en endring i kropp og sinn. En internasjonalt diplomert MediYoga Terapeut og yogalærer har minst 1050 timers utdanning.

Da Helene selv møtte veggen og ble alvorlig syk, ble MediYoga en viktig brikke i prosessen tilbake til det livet hun ønsket å leve. Hun er utdannet Visual Merchandiser/Retail Coordinator og etter mange tøffe år, med mye reisevirksomhet i inn og utland, sa kroppen stopp. Hun vet alt om hvordan det er å ha en kropp som ikke klarer det hodet og hjertet så gjerne vil. Helene brenner for å bruke sin kompetanse og erfaring for å hjelpe andre som ønsker å ta bedre valg for seg selv, bedre helse, energi og overskudd. MediYoga er et fantastisk verktøy for å få en kropp i balanse fysisk, psykisk og emosjonelt. Det beste av alt, MediYoga passer for absolutt alle.

Utdanning

  • MediYoga Terapeut & Lærer 2020
  • MediYoga Søvn 2020
  • MediYoga Gravid 2019
  • MediYoga Coach i stress & utbrenthet 2018
  • Gongspiller 2018
  • MediYoga Instruktør 2016
  • MediYoga Instruktør Kidz 2016
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser