KarineFinne Yogalærer
Yoga lærer | Coach | Terapeut | Medeier

Karine Finne

Karine jobber fulltid som Yin Yoga instruktør, coach, Gongmester, gongyogalærer og terapeut. Hun underviser også i mystisisme og mysterietradisjoner. På YogaHaven holder hun både Yin Yoga klasser, Gongbad og Yin&Gong Spa eventer. Hun har en-til-en Gong- og lydhealing sesjoner, gir spirituell coaching med og uten gong, samt holder retreater i inn- og utland. Karine har jobbet som lærer og mentor ved Leadership by Heart coach utdanningen i mange år og er sertifisert Leadership by Heart Master Coach. Hun er alternativ medisinsk utdannet ved Norsk Høgskole for Helhetsterapi, sertifisert Yin Yoga og YinYang Yoga instruktør fra The YinYang Yoga Academy. Karine har sin gong utdannelse fra Anne Siri Langelandsvik, Grunnkurs i Gongspill, Gongyoga Teacher Training og Gong Therapy Training med gongmester Mehtab Benton, og er også lydhealing-utdannet av Githa Ben David.
Karine har praktisert meditasjon i 30 år og har behandlet og støttet folk i deres indre og ytre helbredelses-prosesser nesten like lenge. Som coach gir hun sesjoner i regresjon og transformasjon, indre vekst, mindfulness og «detanglement». Engasjementet i å øke sin egen og andres velvære, få bedret sin helsen og motivasjon til indre vekst og utvikling har ført henne til å bruke lyd, lys og bevegelse i sitt arbeide. Hun er spesielt opptatt av å balansere de maskuline og feminine kvalitetene vi har i oss.
I bunn har hun utdannelse fra UiO – Kjemi og Miljøvitenskap, har lang internasjonal forretningserfaring, inkludert engasjement i Kenya med fokus på å styrke kvinners muligheter og selvfølelse, miljøvern og fornybar energi.
Selv med gode verktøy i verktøykassen gikk jeg på en smell i 2015 etter ikke å ha lyttet til min indre stemme. Systemet mitt hadde fått nok av jobbreisedøgn, lange møtedager, mye ansvar og tusen små og store oppgaver, i tillegg til familie med til sammen 5 barn og bonusbarn. Jeg ble syk med for høyt stoffskifte. Hormonsystemet var ute av balanse og jeg ble liggende i sengen ute av stand til å reise meg. Da begynte den nye veien. Yoga, Gong, coaching og dyp åndelig praksis ble min redning. Jeg gravde dypt i mitt indre for å finne meg selv og stable systemet og helsen på bena igjen. Det har vært en ufattelig rik, spennende og krevende reise. Jeg har fått en stødighet og styrke og oversikt som jeg lenge hadde lengtet etter å erverve, men trengte en alvorlig dytt bak for å komme i gang med. I dag er jeg glad for den smellen jeg fikk. Om enn så smertefullt det var, så er jeg nå på et så uendelig mye bedre sted.
Jeg brenner for at flere skal kunne ta i bruk gode metoder og få hjelp og veiledning til å stå stødig i sine liv, med de opp og nedturene som vi jo vet livet byr på. Lære å lytte til egen stemme og ta plass i egne liv. Forskningen viser i større og større grad at vi selv kan være bidragsytere til bedret fysisk,  psykisk og åndelig helse.»

Utdanning

  • Leadership by Heart Master Coach Program 2018
  • Yin Yoga Instruktør 2018
  • Yin-Yang Yoga Instruktør 2018
  • Education in Vocal Sound Therapy, Githa Ben-David 2016-2018
  • Gong Master og Gong Yoga Therapy, Methab Benton 2017
  • Leadership by Heart Coach Certification 2017
  • Gonggrunnkurs, Methab Benton 2017
  • Mysterieskolen, Gilalai – Lars Muhl og Githa Ben-David 2008-2010
  • Norsk Høgskole for Helhetsterapi 1992-1995
  • Kjemi, UiO 1985
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser