Yoga lærer | Fysioterapeut

Mari Kristiansen

Mari er utdannet Mensendieck- fysioterapeut og har en tverrprofesjonell videreutdanning i rehabilitering, samhandling og ledelse. Hun har jobbet som fysioterapeut siden 2013, i både kommune- og spesialisthelsetjenesten, og jobber i dag med tverrprofesjonell rehabilitering ved stiftelsen Catosenteret i tillegg til å instruere yoga.

Mari har alltid vært glad i aktivitet og bevegelse og ble introdusert for Vinyasa yoga i 2013. Etter hvert fikk hun økende interesse for sinnet, startet med meditasjon og erfarte at hun hadde mye å lære også i seg selv- ikke bare utenfor. Hun utdannet seg som MediYoga- instruktør i 2017 og påbygging i Stress og Utbrenthet 2018.


«Yoga og meditasjon har etablert seg som en viktig brikke i mitt liv. Jeg bruker det som et aktivt verktøy i hverdagen for økt ro, tilstedeværelse og tilfredshet i meg selv. For å balansere kroppen og sinnet. Jeg er veldig fasinert over at noe så enkelt kan gjøre en så stor og viktig forskjell, hvor mye det betyr- for så mange».

Utdanning

  • MediYoga Nivå 1
  • Mediyoga Stress&Utbrenthet fordypning
  • Mensendieck-Fysioterapeut
  • Tverrprofesjonell videreutdanning i rehabilitering, samhandling og ledelse
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser