Yoga lærer | Fysioterapeut

Mari Kristiansen

Mari holder klasser i MediYoga og kan tilby individuelle timer på kveldstid ved YogaHaven.

Hun er utdannet mensendieck- fysioterapeut fra tidligere Høgskolen i Oslo og har en videreutdanning i rehabilitering, samhandling og ledelse. Hun har jobbet som fysioterapeut siden 2013, i både kommune- og spesialisthelsetjenesten, og jobber i til daglig med tverrfaglig, helhetlig rehabilitering for personer med komplekse, sammensatte- og nevrologiske sykdommer ved stiftelsen Catosenteret.

Mari har alltid vært glad i aktivitet og bevegelse og er ofte å finne på fjellet, sommer som vinter. Hun ble først introdusert for dynamisk yoga 2014. Økende interesse mot helhetlig helse og menneskesinnet brakte henne videre i retning meditasjon og rolig yoga, der hun raskt merket at hun hadde mye å lære ved å være mer i ro med seg selv- i seg selv. Hun utdannet seg som MediYoga- instruktør i 2017 og påbygging i Stress og Utbrenthet 2018. Har instruert MediYoga siden høsten 2018.

«Yoga og meditasjon har etablert seg som en viktig brikke i mitt liv. Jeg bruker det som et aktivt verktøy i hverdagen for økt ro, tilstedeværelse og tilfredshet i meg selv. For å redusere stress og holde balansen i en aktiv hverdag. Jeg er veldig fasinert over at noe så enkelt kan gjøre en så stor og viktig forskjell, og hvor mye det betyr- for så mange»

Utdanning

  • MediYoga Nivå 1
  • Mediyoga Stress&Utbrenthet fordypning
  • Mensendieck-Fysioterapeut
  • Tverrprofesjonell videreutdanning i rehabilitering, samhandling og ledelse
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS
© 2021 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser