Yoga lærer

Maria Sørlie

Maria er utdannet innen Hatha vinyasa og Yinyoga gjennom Yandara Yoga Institute med hovedsete i Mexico. Hun har flere supplerende kurs og har vært interessert i- og praktisert yoga jevnlig i snart 20 år. De siste 4 årene har hun undervist ved flere studioer i Fredrikstad, Hvaler, Ås og mitt nåværende bosted Nesodden, samt på yogafestivaler.
Maria har et rolig lynne og en indre glede som smitter. Samtidig bringer hun kreativitet og lekenhet med seg inn i klassene sine. Hun er opptatt av å skape et trygt og prestasjons fritt rom, der elevene inspireres til å praktisere yoga med glede og mindful tilstedeværelse. Maria har mer fokus på hvordan stillingene oppleves og kjennes for den enkelte, og den indre utforskningen, enn hvordan stillingene ser ut.
«Jeg elsker å flette inn yogafilosofi, eller poesi i klassene, og er opptatt av yoga utenfor matta. Jeg har en stor kjærlighet til naturen og har ofte med bilder og visdom hentet herfra, spesielt i yinklassene mine».
I tillegg til yoga og sosialantropologi, har hun også en bakgrunn i Thai yoga massasje.

Utdanning

  • Yandara Yoga (Hatha, vinyasa, yin og meditasjon) 2017-2018
  • ThaiYoga massasje 2018
  • Master of philosophy, Universitetet i Bergen, 2009-2011
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser