Michelle, pilates instruktør. Foto
Pilates instruktør|

Michelle Thoresen

Jeg har i hele min ungdom og mitt voksne liv vært aktiv med trening. Pilates oppdaget jeg først for 7-8 år siden og jeg har vært frelst siden!  Så frelst at jeg ønsket å dyp dykke og utdanne med til instruktør. Jeg er nå ferdig med matte 1 og 2, og i høst starter jeg opp med matte 3. Målet er å få en internasjonal sertifisering.

For snart 4 år siden mistet jeg min mann til kreft og livet ble brått snudd opp ned. Pilates og yoga ble min «medisin». Det er ingen spøk hva indre uro og stress gjør med deg fysisk og psykisk. Jeg har fått en ny respekt for hva kroppen kan bære og hvordan den sier ifra når den ikke har det bra. Jeg har blitt tvunget til å lytte, og det fungerer!

Jeg fått en sterk, skadefri og funksjonell kropp, som «virker» i hverdagen. For meg er det det aller viktigste. Behandle kroppen din med respekt og kjærlighet så vil den bære deg igjennom et forhåpentligvis langt og skadefritt liv!

I pilates trenes hele kroppen, selv ankler og føtter. Ved å trene pilates vil det gi deg en jevnt trent kropp og som forhindrer skader ved at ingen muskler blir overtrent eller undertrent. Pilates passer for alle fra 10-100 år!

Do Pilates. Feel amazing. End of story!

Utdanning

  • Slings essentials & Slings in motion Blend, 2022
  • Anatomy trains in motion, 2021
  • Balanced Body Matte 1-3 2019-2021 Pilatespilotene
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser