Yogainstruktør

Sara Wegge

Sara er yogalærer og bor i hjertet av Oslo by sammen med hunden sin. Hun underviser ulike stilarter, blant annet dynamisk yoga med kreative sekvenser som binder sammen pusten og stillingene i en myk flyt. Det er en meditasjon i bevegelse som oppmuntrer deg til å finne balanse og indre stillhet.

“Yoga for meg handler om å bygge styrke, ikke for å kunne gjøre spesielle og  avanserte yoga stillinger, men rett og slett for å takle hverdagen bedre. Det handler om å ta vare på seg selv først for igjen å kunne ta vare på de man har rundt seg. Det er en måte å oppdage den veien vi går på når vi beveger oss gjennom praksisen sammen med pusten.”

Sara etterstreber å leve yogisk utenfor matten på en moderne måte. For henne er tankegangen om å «tenke globalt og handle lokalt» blitt mer og mer avgjørende. Vi lever sammen på en planet som har et desperat behov for vår omsorg, vi må ta vare på både hverandre og på miljøet rundt oss. Yoga tilbyr fellesskap og er et trygt sted å komme sammen.

Sara er sertifisert Vinyasa, restorative, Yoga Nidra og Yin yoga lærer. Hun har praktisert yoga siden 2005 i forskjellige stiler som vinyasa, ashtanga, hatha, yin og restorative. Hun har fordypet praksisen sin gjennom utdannelser, workshops, festivaler og retreats i ulike deler av verden og hjemme i Norge. Sara har jobbet med markedsføring i kulturlivet i mange år, nærmere bestemt i musikk og teaterbransjen og har kulturfaglig utdannelse fra Høgskolen i Bø i Telemark. Hun har tegnet så lenge hun kan huske og samler på kunstopplevelser.

Utdanning

  • 2020: Mindful Art & Yoga teacher training (pågående)
  • 2020: Vinyasa 300H: My Vinyasa Practice
  • 2020: Metaphysical Roadmaps: From Buddhism to Yoga and beyond
  • 2020: Yin Yoga 30H: Chi Therapeutics
  • 2018: Restorative + Yoga Nidra 25H: Atman Yoga School
  • 2017: Vinyasa Yoga 200H: Atman Yoga School
  • 2009: Dynamisk Vinyasa Yoga 200H: Yoga Thailand
  • Nivå 1 Yogainstruktør
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.
YogaHaven AS