Yoga og Pilates Lærer | Fysioterapeut

Susanne Backhofen

Susanne er utdannet personlig trener, yogalærer og Skanetix instruktør. Hun har jobbet flere år i treningsbransjen. Etter hvert fant hun pilates som hun var lidenskapelig opptatt av i noen år og tok utdannelse i. De sist 10 år har hun endelig blitt «voksen» og jobber som psykomotorisk fysioterapeut.
Det å kunne undervise og praktisere yoga for å komme i kontakt med seg selv, akkurat som vi er, her og nå- er hennes lidenskap. Susanne er så takknemlig for å få dele denne kunnskapen med alle som følger hennes kurs.

«Da jeg var 25 år, etter et turbulent år i London der livet opplevdes mer og mer kaotisk, reiste jeg til Thailand med en venninne. Jeg ble kjent med noen som skulle tilbringe 10 dager i en stilleretreat i et kloster. De skulle lære å meditere, spise ren plantekost og praktisere yoga. Jeg bestemt meg for å bli med. Dette skulle vise seg å bli et vendpunkt i mitt liv. Jeg hadde en kraftfull opplevelse der jeg forsto at alt i dette livet og denne verden er forbundet. Yoga og meditasjon har vært viktige verktøy siden, sammen med å bevege kroppen og nysgjerrigheten på hvordan kropp, psyke og livet henger sammen».

På YogaHaven underviser Susanne i Yoga Flow, holder Workshops, Familieyoga og privattimer.

Utdanning

  • Psykomotorisk fysioterapeut 2016
  • Yoga Uniao sertifisering 2015
  • Yoga swing sertifisering 1 og 2, 2012 -2013
  • Pilatesinstruktør på matte og reformer 2004-2006
  • Yogainstruktør NIH med blant annet Ellen Johansen 2004
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser