Sound Creation Gonger fra Paiste

kr 8.500kr 33.900

Nullstill

Beskrivelse

Hver Sound Creation Gong har en ekstraordinær og spesiell lyd-karakter. De er litt som den rampete ungen i klassen og hvis du ønsker å utvide din gong-samling med en gong til så anbefaler virkelig en av disse. Det ligger i navnet; når du spiller på en Sound Creation Gong vil lydbildet være mye mer variert og med et kreativt uttrykk. Deres imponerende lydbilde påvirker lytteren sterkt både emosjonelt og fysisk.

 

Bestilling og levering

Du bestiller ved å sende oss en mail: karine@yogahaven.no. Oppgi om du ønsker med eller uten Paiste logo, med eller uten Tai Loi logo.

50% av prisen faktureres med 14 dagers forfall ved bestilling, resten når gongen leveres fra Paiste.

Leveringstid avhenger litt av type Gong. Dersom det er viktig med leveringstid anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, så kan vi sjekke det med Paiste.

Tilleggsinformasjon

Utførelse

Sound Creation Chakra Abdomen 16", Sound Creation Chakra Chest 14", Sound Creation Chakra Head 11", Sound Creation Jord 26", Sound Creation Jord 32", Sound Creation Jord 38", Sound Creation Jord 60"

Lignende produkter

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser