Symfonisk brilliant gong 20" - 80" Paiste

kr 5.500kr 31.000

Nullstill

Beskrivelse

De brilliante symfonisk gongene fra Paiste er veldig like de symfoniske gongene fra Paiste, men de har en vakker skinnende overflate pga. polering. De bygger sin overtone struktur litt raskere enn de vanlige symfoniske gongene. Gongen har en lett opphøyet overflate (uten forhøyet midtre, «nipple») med en harmonisk og universell lyd-struktur. Den grunnleggende tonen balanseres med instrumentets komplekse overtoner. Begrepet universell lyd viser til at lyden fra den symfoniske gongen oppleves og oppfattes som lyden som rommer alle lyder.

Lydene og overtonene fra disse gongene varierer med hvordan og hvor du treffer med malleten, størrelsen, vekten og sammensetningen av malleten. Ved å variere hvor du slår på gongen, høyt, lavt, raskt, sakte, får du frem og kan spille opp hele gongens komplekse tone-bilde.

De symfoniske gongene består blant annet av Paistes aller største gonger, som den symfoniske gongen på 60″ og den helt ekstraordinære gongen på 80″ – verdens største spillbare gong!

Du kan velge å bestille Gong med eller uten Paiste logo og med eller uten Tai Loi logo (Happiness has arrived).

Vi anbefaler alle som holde Gongbad, Gongavspenning eller jobber med Gongterapi å ha en symfonisk gong. Den symfoniske gongen er for mange den første gongen de skaffer, både pga pris, men ikke minst fordi den er universell! Hver gong har sitt unike lyd-bilde, dvs. stiller du opp to symfoniske gonger i samme størrelse ved siden av hverandre vil du oppleve lyden forskjellig. Hver og en har sin unike karakter og tonebilde.

  • Skal du ha Gongen i ett yogastudio anbefaler vi en gong som er 36-40 tommer stor. Et bra begynner-kit er: en stor symfonisk gong, et par koshi-klokker, noen ulike mallets og en flumie. Velg mellom Floor stand, Square stand eller Set Square stand. Er du sikker på at du kommer til å ville kjøpe enda en gong er det lurt å investere i et Set square stand.
  • Skal du spille ulike steder og frakte gongen med deg anbefaler vi en gong på 30″-36″. En gong som er 36″ er grei å bære, den får fint plass i bagasjerommet. En gong som er 38″ eller større er en del tyngre å flytte på og går akkurat inn i et bagasjerom.
  • Spiller du i et mindre rom med plass til maks 12 personer holder det lenge med en gong som er 30″ stor. Spiller du i  et rom som er større enn 70 kvm og for mer enn 16-20 personer anbefaler vi en litt større gong, 36″ holder, men det er ingenting i veien for å ha en 38″ eller 40″.
  • Ønsker du å utvide gong-samlingen med en planet-gong? Veldig mange faller for sol og jord, de er 38″ store og egner seg godt nederst på et dobbelt-stativ. De har begge en utrolig dyp lyd og vibrasjon, der jord gir den aller dypeste og mørkeste lyden. Da anbefaler vi å ha en symfonisk gong som er fra 32″-36″ ved siden av (øverst i det doble stativet).
  • To av våre andre favoritter er Chiron og Niburu, disse er 32″ store. Da kan det være fint å ha en symfonisk gong som er 36″-40″ ved siden av.

 

Bestilling og levering

Du bestiller ved å sende oss en mail: karine@yogahaven.no. Oppgi om du ønsker med eller uten Paiste logo, med eller uten Tai Loi logo.

50% av prisen faktureres med 14 dagers forfall ved bestilling, resten når gongen leveres fra Paiste.

Leveringstid avhenger litt av type Gong. Dersom det er viktig med leveringstid anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, så kan vi sjekke det med Paiste.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

20", 22", 24", 26", 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40"

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser