Gong Set square stativ

kr 2.495kr 4.075

Nullstill

Beskrivelse

Dette doble firkantede stativet kommer i en svart utførelse og er lagd i metall, de er stødige og enkle å transportere. Dette firkantede stativet passer til to gonger av gangen, men du kan også bruke det til bare en gong. Kjøp den størrelsen som passer til den største gongen du skal ha i det. Produsert av Paiste.

Tips:

  • Skal du ha med deg en stk Gong og ett stk stativ for å reise litt rundt og spille? Kjøp det som heter Gong Floor stand (den runde «halv-månen»). De to er enkle å frakte sammen i en bag. Dette stativet egner seg til både å sitte foran og stå foran (men det er lavere enn Gong round stativ.
  • Det doble stativet (Set) kan også brukes med bare en gong. Kjekt å kjøpe dersom du vet du en gang skal utvide sortimentet ditt. Du kan også henge en liten håndholdt gong på det.

 

Bestilling og levering

Bestill ved å sende oss en mail: karine@yogahaven.no. Ved bestilling faktureres du 50% av beløpet med 14 dagers forfall. Når stativet leveres fra Paiste forfaller resterende 50%.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

20/22, 24/26, 28/30, 32/34, 36/38/40

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser