Gong square stativ

kr 1.920kr 3.325

Nullstill

Beskrivelse

Stativet kommer i en svart utførelse og er lagd i metall, de er stødige og enkle å transportere. Dette firkantede stativet passer til en gong av gangen, noen størrelser passer til to ulike gong-størrelser. Produsert av Paiste.

Tips:

  • Skal du ha med deg en stk Gong og ett stk stativ for å reise litt rundt og spille? Kjøp det som heter Gong Floor stand (den runde «halv-månen»). De to er enkle å frakte sammen i en bag. Dette stativet egner seg til både å sitte foran og stå foran (men det er lavere enn Gong round stativ.
  • Det doble stativet (Set) kan også brukes med bare en gong. Kjekt å kjøpe dersom du vet du en gang skal utvide sortimentet ditt. Du kan også henge en liten håndholdt gong på det.

 

Bestilling og levering

Bestill ved å sende oss en mail: karine@yogahaven.no. Ved bestilling faktureres du 50% av beløpet med 14 dagers forfall. Når stativet leveres fra Paiste forfaller resterende 50%.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

20/22, 24/26, 28", 30", 32/34, 36/38/40

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser