Armbånd med røykkvarts / solsten / månesten

kr 449

Tomt på lager

Beskrivelse

Bruk dette armbåndet med røykkvarts, solsten og hvit månesten armbåndet for for å tiltrekke deg livsenergi og sette deg i kontakt med din innerste kraft. Armbåndet symboliserer renselse, klarhet og beskyttelse, nye begynnelser, håp, ønsker og positive forandringer for deg som står i endringer.

Røykkvarts hjelper deg å komme i balanse med jordens energier. Den vil kunne hjelpe deg med å rense negative tanker og følelser og uro. Dette er en fantastisk sten for beskyttelse. Den forbedrer konsentrasjon og er fin å ha på arbeidsplassen for å rense energien i rommet og mellom kollegaer.

Chakra: Rot

Fysisk: Positiv for fordøyelse, mage/tarm

Solsten knytter seg til det seksuelle og vekker begjæret og lidenskapen i oss. Den kan være til god hjelp dersom man er deprimert da den vil åpne opp for lyset og viser oss sannheten. Den vil også kunne hjelpe med forståelse for våre handlinger, årsaker og virkninger.

Det sies at vikingene brukte denne aktivt ved navigering.

Månesten virker avbalanserende på følelsesmessige sykluser og hjelper for alle former for ubalanse i underlivet, menstruasjon, pms etc. Den bringer lykke, fremmer femininitet og healer ubalanser. Denne stenen er også veldig fin ved reiser. Fysisk: Fremmer fruktbarhet og er veldig fin ved kvinnelige ubalanser.

Gullfarget lotus anheng.

Beskrivelse:
8mm
19 cm
Elastisk strikk

Fra Tante Buddha

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få inspirasjon, tilbud og nyheter om våre yoga og pilates kurs, workshops, Gongbad, massasje / kroppsbehandlinger! Du kan melde deg av når som helst.

YogaHaven AS
© 2022 Yogahaven - Levert av Weinvent

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser