Lava og hematitt armbånd

kr 50

Tomt på lager

Beskrivelse

Nydelig lava og hematitt armbånd.

Drypp din favoritt eteriske olje på lavastenen for deilig duft dagen lang!

Hematitt:

Også kalt for Blodsteinen. En del Hematitt er rød av farge eller bare røde streker og grekerne kalte den for Haima (blod). Og Hematitt betyr «blodrød» stein. Jernoksid: Hardere enn Jern, men mye sprøere. Falu Rød: Denne tradisjonelle svenske husfargen lages med de røde pigmentene fra Hematitt. Mars: Forskere fra NASA har konkludert med at det finnes store forekomster av Hematitt på planeten Mars. Hematitt el. Blodsteinen kan styrke optimismen og arbeidsgleden. Hevdes å være til hjelp mot søvnløshet og redusering av mareritt.
Hematitt er den kraftigste edelstenen som skal brukes til jording. Det kan hjelpe deg med å fjerne forvirring og orientere deg mot praktisk handling i den virkelige verden. Det bringer energien av høyere bevissthet ned gjennom chakraene til roten din, og hjelper deg med å omdanne den energien til den fysiske virkeligheten.
Hematitt bidrar til å absorbere negativ energi og beroliger i tider med stress eller bekymring. Hematitt er en veldig beskyttende stein og er perfekt for å bære deg til å bli jordet i mange situasjoner.
Hematittkrystaller har altså utmerket jording og balanserende energi. De har en veldig beskyttende energi og er gode for å hjelpe kvinner som mangler mot.
De er kraftige hjelpemidler for å stimulere sinnet, vil øke selvtilliten, viljestyrken og selvtilliten og er kjent for sin handling for å gi smertelindring.
Chakra: Rot

Lava:

Syn: Basalt
Den vulkanske steinen føles tørr ut… Og er det. Den tørreste steinen av alle..Kun 0,2% vann. Sodalitt er i den andre skalaen med opptil 20% vanninnhold.

Denne stenen er veldig godt egnet som diffusersmykke. Påfør 2-3 dråper med eterisk olje på f.eks et lavasmykke og ha din favorittduft rundt deg hele dagen.

Ordet Lava kommer fra det italienske «labes» og betyr «falle», gli, synke eller styrte sammen.
Lava inneholder mye Jern og Magnesium.

Lavasten vil fremme mot, øke viljestyrken og utholdenheten. Denne steinen fremhever atferd og vil gi deg utholdenhet til å avslutte ethvert prosjekt eller plan.
Kjent for sin jording og beroligende helbredende egenskaper, er lavasten perfekt for å stabilisere rotchakra. Når rotchakraen er stabilisert, føler du deg trygg, forankret og mer positiv.

Lava stein er født i brennheit svovel som bobler til jordens overflate (og til slutt avkjøles) fra jordens kjerne. Lava er en bergart dannet av magma som er utbrudd fra en vulkan.Lavasten er en grunnstein og kan hjelpe deg med å få kontakt med naturen. Siden steinen kommer fra rå energi, regnes Lavastein for å være en gjenfødningsstein og fjerner unødvendige lag med følelsesmessig tilknytning.
Lava er den steinen med minst vann i seg av alle bergarter..

Lavasten har ikke «utseendet» til noe som er healende, men i flere hundre år har det blitt brukt til å gjøre akkurat det. Når du tenker på lavasteiner, er det viktig å huske på at opprinnelsen spiller en nøkkelrolle i dens energiske egenskaper.

Siden lava er kjent for sine jordingskvaliteter, er den fantastisk for å berolige følelsene. Faktisk kommer kvaliteten på brannen fra bakken, så når det gjelder helbredende perler, gir dette seg en beroligende, men intens energi.
Spirituelt sett er de fantastiske for å stabilisere og grunngjøre rotchakraet. Dette er på grunn av den sterke forbindelsen til jorden og dens skapelse i sentrum av Jorden. I eldre skrifter ble det også gitt soldater for å hjelpe dem med å forbli rolige under kamp.

Vanligvis anbefales lavastein å brukes i nærkontakt med huden, hvis ikke direkte på huden. Dette er fordi barrieren for absorpsjon ikke er blokkert av noe. Det gir enkel tilgang for energien å flyte tydelig, og vanligvis brukes malas og armbånd til dette formålet. Lavasten kan imidlertid også brukes i rom for å hjelpe med emosjonell rydding eller for å holde ting energisk balansert.

Trenger du å være mer kreativ eller savner du tydelige drømmer? Prøv Lava.

Bli medlem

Få ubegrenset tilgang til alle klasser