Hjem » WORKSHOPS

WORKSHOPS OG GONGBAD

Hjertelig velkommen til våre fordypnings workshops og GongBad igjennom semesteret. 

Vi sender også ut nyhetsbrev jevnlig med informasjon om nye og kommende workshops og GongBad så sørg for å være meldt på Nyhetsbrevet vårt. 

Nedenfor finner du alle våre kommende workshops etter dato.

Vi jobber med å sette opp Online Workshops – stay tuned!

MARS 2020

Mindfull Restorative Yoga med Maren, søndag 01 mars kl 19:00-21:00

PÅMELDING yogahaven@yogahaven.no

Vår yogalærer Maren inviterer til to timer med total hvile.

Liker du Shavasana? Da er dette klassen for deg. I Mindful Restorative yoga holder vi stillingene mellom 15-30 minutter for virkelig å la kroppen få tilgang til en dypere avspenning. Vi bruker ullmatter, bolstre, tepper, sandsekker og øyeposer til å optimalisere og tilpasse hvilestillingene for kroppen. Teknikker fra Mindfulnes brukes i introduksjonen til stillingene. To timer for å gi  kroppen tilgang til dens iboende evne å helbrede seg selv. 

Bindende påmelding. Avmelding mindre enn 5 dager før eventet tar plass medfører ingen rett på refusjon, gitt du ikke er syk og har skriftlig legeerklæring. Da refunderes beløpet minus 30% av beløpet i admin.kostnad.

Investering kr 400,-. YogaEntusiaster, Student/Honnør 10% rabatt.

PÅMELDING yogahaven@yogahaven.no

Nybegynner workshop/intro til Yoga med Maren, lørdag 7 mars kl 11:00-14:00

PÅMELDING yogahaven@yogahaven.no

Velkommen til en nybegynner WS/intro til Yoga med vår dyktige lærer Maren.
I løpet av disse 3 timene vil vi gå igjennom grunnleggende prinsipper og øve oss. Etterpå tør du garantert å melde deg på et yogakurs 🙂

Du får en grundig innføring i de viktigste stillingene som vi bruker i både Dynamisk yoga, Yoga flow og Yin/Yang yoga. I tillegg vil du få en innføring i pust og pusteøvelser og nyte en deilig avspenning til slutt.

Pris: 500,- (Yogaentusiaster, student/honnør 10% rabatt)

PÅMELDING yogahaven@yogahaven.no

Hjertelig velkommen, yogalærer Maren

Yoga Nidra & GongBad med Anne Siri, søndag 15 mars kl 18:00-20:00

PÅMELDING annesiri@yogahaven.no

Velkommen til en fredfull søndag – en indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn, gi stabilitet og dyp indre balanse.

Du blir først ledet inn i yogisk søvn – Yoga Nidra – en tilstand der du bringes stadig dypere inn i din indre verden samtidig som kroppen slapper av. Du ledes igjennom internalisering, sankalpa*, bevissthetsrotasjon, årvåken pust, manifestasjon av motsetninger, kreativ visualisering. Som del av visualiseringen ledes du over i GongBadet. Gongenes kraftfulle vibrasjoner kan løse opp fysiske og følelsesmessige blokkeringer og kroppens selv-legende system fungere optimalt. De fleste opplever at tid og rom forsvinner, at kroppen re-settes og lades, en dyp form for avspenning og meditasjon. Etterpå er du fylt av glede, harmoni, tilstedeværelse og ro. Etter Gongspillet inviteres du til å gjenta din sankalpa* igjen, og ledes til slutt rolig tilbake igjen til her og nå.

*Sankalpa er en intensjon dannet av hjertet og sinnet – en høytidelig løfte, besluttsomhet eller vilje, noe (en verdi) du ønsker å invitere inn i livet ditt (og ikke komme bort i fra). Sankalpa’en plantes som et frø i din underbevissthet og over tid vil din Sankalpa «vokse» og bli en del av deg – du vil begynne å leve i tråd med din sankalpa. Du bruker derfor samme Sankalpa hver gang du gjør YogaNidra eller GongBad helt til den er en del av deg (dette kan ta år).

Bindende påmelding. Avmelding mindre enn 5 dager før eventet tar plass medfører ingen rett på refusjon, gitt du ikke er syk og har skriftlig legeerklæring. Da refunderes beløpet minus 30% av beløpet i admin.kostnad.

Investering kr. 400,- (10% rabatt student/honnør og YogaEntusiaster hos YogaHaven).

PÅMELDING annesiri@yogahaven.no

Varmt velkommen!
Hilsen Anne Siri

Yoga for Par med Anne Siri og Knut Einar, lørdag 21 mars kl 14:00-17:00

PÅMELDING annesiri@yogahaven.no

Et kjærlighetsmøte er knyttet til vår evne til å være til stede i vårt hjerte og i øyeblikket. Det er knyttet til trygghet og tillit; det å kunne romme den andre, men også å tørre å gi slipp og la den andre romme deg.

Vi innleder denne kvelden med en samtaleform som kalles «Lyttende kommunikasjon» etterfulgt av et skjønt (og enkelt, krever ikke forkunnskaper) yoga-program og en parmeditasjon. Deretter byr vi på en liten te/kaffe pause. Etter pausen vil dere lære litt om maskulin/feminin energi og hvordan disse energiene spiller seg ut i menn og kvinner individuelt og i et forhold – både i ubalanse og i balanse. Vær forberedt på å oppdage nye sider ved deg selv og din partner Vi avslutter med noen øvelser der vi utforsker grensesetting og tydelig kommunikasjon og det å være helt til stede sammen gjennom berøring (håndmassasje) og samtale. Dere får med dere kopi av både yogaprogram, parmeditasjon og et skriv om maskulin/feminin energi.

Når vi møtes i det stille og nære kan kjærligheten få utfolde og fordype seg. 

Investering: 1500 kr per par
Bindende PÅMELDING til annesiri@yogahaven.no innen onsdag 18 mars. Maks 10 par.

Varmt velkommen,
MediYoga lærer & terapeut Anne Siri Langelandsvik og Buisiness Coach/Investment partner Knut-Einar Wold med 15 års erfaring i meditasjon.

Yoga for løpere lørdag 28 mars kl 11:00-12:30 med Maren

PÅMELDING yogahaven@yogahaven.no

Yoga er også bevegelighetstrening og styrketrening. Det skal vi sette sammen i et program spesielt tilpasset for løpere. Stikkord er bevegelsesutslag, stabilisering, støttemuskulatur og skadeforebygging.

Vi starter med en skånsom oppvarming og avspenning til slutt. Innledningsvis blir det og en enkel meditasjon og pusteøvelse for å få tilgang til her og nå i kroppen.

Du trenger ingen erfaring med yoga fra før. Velkommen!

Investering: kr 300,- (10% rabatt Yogaentusiaster, honnør, student)

Bindende påmelding til: yogahaven@yogahaven.no

PÅMELDING yogahaven@yogahaven.no

Velkommen!

Yin&Gong Spa søndag 22 mars kl 18:00-20:00 med Karine

PÅMELDING karine@yogahaven.no

Varmt velkommen til Yin&Gong Spa – vi fordyper oss i hvilen og observasjon av oss selv og de spenningene som er i kroppen. Vi legger vekt på å åpne for energiflyt igjennom psoas-muskelen. Psoas, også kjent som «sjelens muskel», er den dypeste muskelen i muskelsystemet. Når psoas er stram og anspent påvirker dette hele deg, din rygg og holdning. Denne muskelen, som forbinder ryggsøylen og bena, hjelper deg å gå eller løpe fremover. Den gjør det altså mulig for deg å løfte opp beina og gå. Slik er den også en del av vårt «fight, flight, freeze» system. Og når spent og stram vil pusten være dårligere og kroppen føles stresset. En sunn psoas vil kunne hjelpe på avslapning, hjelpe til med god holdning, og gjør plass til alle de indre strukturene i kroppen din.

Siste stunden gir vi oss hen til Gongenes vibrasjoner og gir hele kroppen et bad i lyd.

Investering kr 400,- YogaEntusiaster, honnør og studenter 10% rabatt.

PÅMELDING karine@yogahaven.no

Velkommen!

GongBad med Anne Siri, søndag 29 mars kl 18:30-20:00

PÅMELDING annesiri@yogahaven.no

Velkommen til en fredfull søndag – en indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn, gi stabilitet og dyp indre balanse. Du blir ledet inn i avspenning slik at du kan gi deg hen til matten, gongene, syngebollene og trommen! Gongenes kraftfulle vibrasjoner tar deg bortenfor tanker, inn i en meditativ tilstand der fysiske og følelsesmessige blokkeringer kan løses opp og kroppens selv-legende system fungere optimalt. De fleste opplever at tid og rom forsvinner, at kroppen re-settes og lades, en dyp form for avspenning og meditasjon. Etterpå er du fylt av glede, harmoni, tilstedeværelse og ro.

Bindende påmelding. Avmelding mindre enn 5 dager før eventet tar plass medfører ingen rett på refusjon, gitt du ikke er syk og har skriftlig legeerklæring. Da refunderes beløpet minus 30% av beløpet i admin.kostnad.

Investering kr. 300,- (10% rabatt student/honnør og YogaEntusiaster hos YogaHaven).

PÅMELDING annesiri@yogahaven.no

Varmt velkommen!
Hilsen Anne Siri

APRIL 2020